-->
Red Bull Son Şampiyon’da play-off Zamanı

Türkiye’nin en büyük Dota 2 turnuvası Red Bull Son Şampiyon’da sona geliniyor. Takımlar, 25 Mart’ta düzenlenecek büyük finalde Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nın 2017 kazananı Team Unchained’in rakibi olmak için kozlarını paylaşacak. Büyük final yolunda bu hafta sonu sekiz takım, online elemelerde karşı karşıya gelecek. 10 Mart Cumartesi saat 14.00’de start alacak play-off’lara Azeri takım Young […]

10.03.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük Dota 2 turnuvası Red Bull Son Şampiyon’da sona geliniyor. Takımlar, 25 Mart’ta düzenlenecek büyük finalde Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nın 2017 kazananı Team Unchained’in rakibi olmak için kozlarını paylaşacak. Büyük final yolunda bu hafta sonu sekiz takım, online elemelerde karşı karşıya gelecek. 10 Mart Cumartesi saat 14.00’de start alacak play-off’lara Azeri takım Young P.I.M.Ps de özel davetiyeyle katılacak. Son Şampiyon’un büyük finali Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Play-off karşılaşmaları https://www.twitch.tv/redbullesportstr ile ESL Twitch adresinden canlı yayınlanacak.

Dünyada en çok oynanan MOBA oyunlarından olan Dota 2’nin Türkiye’deki en büyük turnuvası ‘Red Bull Son Şampiyon’da final yaklaşıyor. 25 Mart’ta Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapılacak final öncesinde play-off mücadeleleri 10 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek.

Turnuvaya sekiz takım katılacak, karşılaşmalar 5on5 modunda oynanacak. İlk elemede The Ascendant ve Challenge Accepted takımları play-off aşamasına katılmaya hak kazanırken, ikinci elemede Red Bull Son Şampiyon’un geçen yılki galibi Team Entelechy ve Ruiners play-off’a uzanmıştı. 3-4 Mart’ta gerçekleşen elemelerin ardından ise Seriden, Thirty Siz Boyz Reborn ve Veteranlar takımları play-off aşamasına çıkmıştı.

AZERBAYCAN’DAN YOUNG P.I.M.Ps DE KATILACAK

Azerbaycan’da düzenlenen Red Bull Son Şampiyon’un galibi Azeri takım Young P.I.M.Ps de özel davetli olarak play-off’larda Türk takımlara karşı mücadele verecek.

Playoff’tan galip çıkan takım, 25 Mart’ta gerçekleşecek büyük finalde Intel ESL Türkiye Şampiyonası 2017 şampiyonu Team Unchained (eski adıyla Eski Jenerasyon) ile karşı karşıya gelecek. Red Bull Son Şampiyon büyük finali 25 Mart’ta RedBull.com üzerinden canlı izlenebilecek.

Oyunseverler karşılaşmaları karşılaşmaları https://www.twitch.tv/redbullesportstr ile ESL Twitch adresinden izleyebilecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!