-->
NVIDIA Ansel, 21 Mart’ta Star Wars Battlefront II’ye Geliyor

Star Wars Battlefront II, oyuncuların Star Wars hayallerini yerde bir trooper, uzayda usta bir pilot ve otantik ve güzel işlenmiş ortamlarda savaşa egemen olan destansı bir kahraman olarak her üç dönemde yaşamalarını sağlıyor. Star Wars Battlefront II’nin Arcade modudundaki çarpıcı görselleri, 21 Mart itibarıyla NVIDIA Ansel ile yakalanabiliyor. Gurur duyulan bir fotoğraf çekildiğinde, Shot With […]

19.03.2018 | ulasufuk

Star Wars Battlefront II, oyuncuların Star Wars hayallerini yerde bir trooper, uzayda usta bir pilot ve otantik ve güzel işlenmiş ortamlarda savaşa egemen olan destansı bir kahraman olarak her üç dönemde yaşamalarını sağlıyor. Star Wars Battlefront II’nin Arcade modudundaki çarpıcı görselleri, 21 Mart itibarıyla NVIDIA Ansel ile yakalanabiliyor.
Gurur duyulan bir fotoğraf çekildiğinde, Shot With GeForce web sitesine yüklenerek ve Facebook ve Twitter’dan paylaşılabiliyor. @NVIDIAGeForce ile etiketlenen görseller ile bazı harika ödüller kazanma şansı için #SHOTWITHGEFORCE etiketi ile paylaşılması gerekiyor.
NVIDIA, büyük ödülün kazananı için Razer Blade Stealth dizüstü bilgisayar, Razer Core harici GPU kasası ve Star Wars NVIDIA TITAN Xp Collector’s Edition grafik kartını hazırladı. Bu arada iki oyuncu bir Star Wars NVIDIA TITAN Xp Collector’ın Edition grafik kartını kazanarak GPU güçlerine büyük bir destek sağlayacak.
İlgili Linkler:
GDC Highlights haberleri hakkında blog yazısı
https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

GeForce Experience, “GIF Olarak Kaydet” özelliğini ekliyor
GeForce Experience 3.13.1 sürümü, oyuncular tarafından çok fazla talep edilen bir özellik olan ShadowPlay Highlights videolarını GIF formatında kaydetme imkânı sunuyor.
İlgili Linkler:
GDC Highlights haberleri hakkında blog yazısı:
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/19/nvidia-highlights-new-games/
GDC Highlights ile ilgili GeForce.com makalesi:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

NVIDIA RTX Teknolojisi, Gerçek Zamanlı Sinematik Rendering rüyasını gerçekleştiriyor
Son 10 yıldaki algoritma ve GPU geliştirmeleri, bilgisayar grafiklerinde büyük gelişmelere öncülük ediyor.
NVIDIA, içerik yaratıcılarına ve oyun geliştiricilerine, gerçek zamanlı, sinematik kalitede görüntü sunan ışın izleme (Ray Tracing) teknolojisi NVIDIA RTX’i duyurdu. Bilgisayar grafik algoritmaları ve GPU mimarileri üzerindeki 10 yıllık bir çalışmanın ürünü olan NVIDIA RTX, NVIDIA Volta mimarisi GPU’larında çalışan son derece ölçeklenebilir bir ışın izleme teknolojisinden oluşuyor.

GDC Demoları
4A Games, Epic, Remedy Entertainment ve Unity gibi endüstri liderleri, bu hafta San Francisco’da düzenlenen Game Developers konferansındaki teknoloji gösterilerinde NVIDIA RTX’i kullanıyor. Firmalar, gerçek zamanlı ışın izlemenin gelecekteki oyunlarda nasıl şaşırtıcı ve gerçekçi grafikler oluşturabileceğini gösteriyor. Windows kullanıcıları, NVIDIA RTX’in Microsoft DirectX Raytracing’i desteklemesi sayesinde, çığır açan teknolojinin keyfini her yerde çıkartabiliyor.

Işın izleme için GameWorks
NVIDIA, oyun geliştiricilerin bu yeni kabiliyetlerin avantajlarından faydalanabilmelerini sağlamak için NVIDIA GameWorks™ yazılım geliştirme kitine Ray Tracing video netleştirme modülü ekleyeceğini duyurdu.

Microsoft DirectX Raytracing API Desteği
Çeşitli arayüzler vasıtasıyla ışın izlemeyi destekleyen NVIDIA, Microsoft’un yeni DirextX® Raytracing (DXR) API’nı kullanan uygulamalar için tam RTX desteğini etkinleştirmek amacıyla Microsoft ile yakın işbirliği yapıyor.
Gerçekçi ve canlı bir aydınlatma, yansımalar ve gölgeler için kesin çözüm olarak kabul edilen ışın izleme teknolojisi, geleneksel render tekniklerinin çok ötesinde bir gerçeklik seviyesi sunuyor. Gerçek zamanlı ışın izleme, günümüzde kullanılan standart rendering tekniklerinin çoğunu, ışığın gerçek hayatta nasıl davrandığını kopyalayan gerçekçi optik hesaplamalarla değiştirerek daha sahici görüntüler yaratıyor.
İlgili Linkler:
GDC NVIDIA RTX haberleri hakkında blog yazısı
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/19/whats-difference-between-ray-tracing-rasterization

NVIDIA RTX ile ilgili GeForce.com makalesi:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-rtx-real-time-game-ray-tracing

NVIDIA Highlights’a 4 yeni oyun ekleniyor – COD WW II ve Tekken 7!
Call of Duty WWII ve Tekken 7, Highlights için destek eklenecek en son oyunlar arasında yer alıyor. Ayrıca, Dying Light: Bad Blood ve Escape from Tarkov için de çok yakında Highlights desteği eklenecek.
Oyuncular şimdiye kadar bu özelliği kullanarak yarım milyardan fazla video kaydetti.
İlgili Linkler:
GDC Highlights haberleri hakkında blog yazısı
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/19/nvidia-highlights-new-games/

GDC Highlights ile ilgili GeForce.com makalesi:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

NVIDIA, Highlights için Unity ve Unreal motorlarını destekleyen bir yazılım geliştirme kiti yayınlandı
Geliştiricilerin oyunlarına NVIDIA Highlights eklemesi çok daha kolay hale geliyor. Highlights, geliştiriciler için olduğu kadar, oyuncular için de çarpıcı içerikler oluşturmasını sağladığı ve paylaşabilmelerine imkân tanıdığı oldukça popüler.
Yeni NVIDIA Highlights yazılım geliştirme kiti, geliştiricilerin oyunlarına kolayca Highlights desteği ekleyebilmelerini sağlıyor. Başlamak için sadece https://developer.nvidia.com/ adresinden indirmek yeterli. NVIDIA ayrıca, Unity ve Unreal motorlarına Highlights eklenti desteği getirerek, bu motorları kullanan geliştiricilerin oyunlarına Highlights desteği eklemelerini sağlıyor.
İlgili Linkler:
GDC Highlights haberleri hakkında blog yazısı
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/19/nvidia-highlights-new-games/

NVIDIA Ansel, Oyuncular için “Çevrimiçi Sanat Galerisi”ne sahip
Heyecan verici yeni araçlarının en iyilerini vurgulayan NVIDIA, oyuncuların favori oyun içi fotoğraflarını yükleyip paylaşabilecekleri bir dijital sanat galerisi olan ShotwithGeForce.com’u kullanıma sunuyor.
San Francisco’daki Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda 19 Mart tarihinde lanse edilen interaktif galeri, oyunculara NVIDIA Ansel ile çekilen ekran görüntülerini yüklemek, yorumlamak ve beğenmek için özel bir alan sağlıyor.
İlgili Linkler:
NVIDIA blog yazısı:
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/19/shot-with-geforce-prizes/

GeForce.com makalesi:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/shot-with-geforce-nvidia-ansel-screenshot-gallery

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!