-->
Lost City of Omu Modülü 24 Nisan’da Neverwinter’ın Xbox One ve PlayStation 4 Versiyonlarına Geliyor

Acererak’ın Neverwinter: Lost City of Omu’daki ölüm lanetini alt etmenin yolu Chult’taki Trickster Gods’ın sırlarında saklı. Forgotten Realms’te geçen ücretsiz MMORPG’nin 24 Nisan’da Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkacak olan son güncellemesi, maceracıları Chult ormanlarının derinliklerindeki, Acererak’ın uzun zaman önce fethettiği kayıp bir şehri keşfetmeye gönderiyor. Bu güncelleme yeni bir adventure zone, Monster Hunt’lar, Heroic […]

24.03.2018 | ulasufuk

Acererak’ın Neverwinter: Lost City of Omu’daki ölüm lanetini alt etmenin yolu Chult’taki Trickster Gods’ın sırlarında saklı. Forgotten Realms’te geçen ücretsiz MMORPG’nin 24 Nisan’da Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkacak olan son güncellemesi, maceracıları Chult ormanlarının derinliklerindeki, Acererak’ın uzun zaman önce fethettiği kayıp bir şehri keşfetmeye gönderiyor. Bu güncelleme yeni bir adventure zone, Monster Hunt’lar, Heroic Encounter’lar, bir Endgame Trial, kolaylaştırılmış seviye 60-70 arası ilerleme, genişletilmiş bir Tomb of Annihilation Campaign’i ve daha fazlası ile Omu’yu hayata döndürüyor.

Neverwinter: Lost City of Omu modülü hakkında 27 Nisan’daki çıkışından önce daha fazla bilgi edinmek için: http://www.arcgames.com/en/games/neverwinter/news/detail/10840744

Lost City of Omu’nun kısa tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=NiLi5D9BG2w

Lost City of Omu modülünün basın içerikleri: https://sendgrid.com/marketing_campaigns/ui/campaigns/2653340/edit



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!