-->
Gençlerin Yeni Mobil Oyun Trendi; Love Dance

Love Dance Türkçe dil desteği ile herkesi dansa davet ediyorTüm dünyada hızla artan akıllı telefon ve tablet kullanımı, mobil oyun sektörünün de gelişmesini sağladı. Teknik özellikleriyle bilgisayarları aratmayan mobil cihazlar, yüksek çözünürlük ve grafiklerle oyun deneyiminin yaşanmasına imkan tanıyor. Renkli ve kaliteli içeriğiyle tüm dünyanın beğenisini toplayan Love Dance, Türkiye’de de oyun severlerden tam not […]

07.03.2018 | ulasufuk

Love Dance Türkçe dil desteği ile herkesi dansa davet ediyorTüm dünyada hızla artan akıllı telefon ve tablet kullanımı, mobil oyun sektörünün de gelişmesini sağladı. Teknik özellikleriyle bilgisayarları aratmayan mobil cihazlar, yüksek çözünürlük ve grafiklerle oyun deneyiminin yaşanmasına imkan tanıyor. Renkli ve kaliteli içeriğiyle tüm dünyanın beğenisini toplayan Love Dance, Türkiye’de de oyun severlerden tam not aldı. Özel grafikleri, birbirinden çeşitli dans koreografileri ve yüzlerce farklı şarkı seçeneğini kişiselleştirilebilir karakterlerle birlikte sunan Love Dance, Türkiye’de gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Mart ayında yüzde 100 Türkçe olarak kullanıcıların erişimine sunulacak. Renkli dünyasıyla müzik, dans, eğlence ve sosyalleşme imkanı sağlayan arkadaşlık ve sohbet seçeneklerini beraber sunan Love Dance, cebinizdeki tek eğlenceniz olmaya aday.
Bir mobil oyundan çok daha ötesi olan Love Dance, sadece müzik ve dans içeriği ile değil, aynı zamanda arkadaşlık, sohbet uygulamaları ve kişiselleştirilebilir moda ikonu karakterleriyle diğer mobil dans oyunlarından farklılaşıyor. Müzik dinlerken, dans edebileceğiniz Love Dance’ta arkadaşlıklar kurarken, kendinizi farklı kıyafetlerle, tarzınızla, evcil hayvanınızla ifade edebilirsiniz. Tüm dünyada Mobil MMO Dance kategorisindeki en iyi oyunlardan biri olan Love Dance, yüksek çözünürlüğe sahip grafikleri, gelişmiş ara yüzü ve renkli bir dünyaya sahip dans ve müzik içeriği ile hem dans etmeyi seven hem de arkadaşlıklar kurmak isteyen birçok online oyun severi, fantastik dünyasına bekliyor.

Dans ettikçe birbirinden değerli hediyeleri toplayın
Love Dance, birbirinden keyifli ve eğlenceli oyun içeriğiyle her yaştan oyuncuya hitap ediyor. Evcil hayvan sistemi, şık ve modayı takip eden kıyafetleri, ruh ikizi sistemi, yüzlerce şarkı, yüzlerce farklı dans koreografisi, eş sistemi ve görevler, aile sistemi ve daha fazlası Love Dance’te. Sürekli güncellenen içeriğiyle, sıkılmadan, Türkiye’nin her yerinden oyuncular, birlikte dansın ve müziğin keyfine varacak, dans ekipleri kuracak ve sıralamaya girenler birbirinden değerli hediyeler kazanacak!

Love Dance, yeni nesil 3D grafikleri ve eğlenceli dans figürleriyle oyunculara keyifli ve eğlenceli bir dünya sunuyor. Google Playstore ve Apple Store’dan Android ve IOS için indirebilir, aşağıdaki sosyal medya hesaplarından Love Dance Türkiye’yi takip edebilirsiniz.

Love Dance Türkiye ile müzik ve dans dolu bir dünya sizleri bekliyor!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!