-->
GeForce Sahipleri, Yeni Game Ready Sürücüsü ile Sea of Thieves Oynamaya Hazır!

Yeni Game Ready sürücüsü, Sea of Thieves oyununu optimize ederken, Call of Duty WWII ve Tekken 7’ye Highlights, Star Wars Battlefront II’ye ise Ansel desteği getiriyor NVIDIA, Sea of Thieves için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Bunun yanı sıra Call of Duty WWII ve Tekken 7 oyunları için Highlights desteği getiren sürücü, Star Wars Battlefront […]

20.03.2018 | ulasufuk

Yeni Game Ready sürücüsü, Sea of Thieves oyununu optimize ederken, Call of Duty WWII ve Tekken 7’ye Highlights, Star Wars Battlefront II’ye ise Ansel desteği getiriyor

NVIDIA, Sea of Thieves için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Bunun yanı sıra Call of Duty WWII ve Tekken 7 oyunları için Highlights desteği getiren sürücü, Star Wars Battlefront 2 için Ansel desteği sunuyor.

Game Ready ile Sea of Thieves

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

Call of Duty WWII ve Tekken 7’a Highlights desteği

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce kullanıcılarına yeni özellikler eklemek için sıklıkla bir dağıtım mekanizması olarak kullanılarak önem taşıyor. Bu Game Ready sürücüsü, Call of Duty WWII ve Tekken 7gibi iki büyük oyuna NVIDIA Highlights desteği ekliyor.

NVIDIA Highlights, en başarılı oyun deneyimlerinin video ve ekran görüntülerini otomatik olarak yakalıyor. Oyunla bütünleşik olarak çalışan sistem, ShadowPlay teknolojisiyle mükemmel anların ne zaman gerçekleşeceğini bilerek görüntüyü otomatik olarak kaydediyor. Highlights, oyun bittiğinde bütün çekimler gözler önüne sererek zafer anlarınızı yeniden yaşamanızı sağlıyor; Facebook, YouTube ve Imgur aracılığıyla paylaşabilmenize imkân tanıyor.

Star Wars Battlefront II’ya NVIDIA Ansel geliyor!

GeForce kullanıcıları bu sürücü ve en güncel yama ile birlikte, 21 Mart itibarıyla Star Wars Battlefront II’da NVIDIA Ansel’in tadını çıkaracak.

Arcade modunda Ansel’in araçları kullanılarak, oyundaki aksiyonlu anların hemen hemen her açıdan ekran görüntüsü alınabiliyor. Ayrıca bu sayede filtreler eklenerek, görünümü değiştirerek ve ekstra süper çözünürlükte ve 360 ​​derece açılı çekimler kaydederek, benzersiz oyun içi görüntüler yaratılabiliyor.

NVIDIA ayrıca www.SHOTWITHGEFORCE.com adlı yeni dijital sanat galerisinde en iyi Star Wars Battlefront II ekran görüntüleri için bir yarışma düzenliyor. Oyuncular, görüntüleri Shot With GeForce web sitesine yükleyerek, Facebook ve Twitter’dan paylaşabiliyor. @NVIDIAGeForce ile etiketlenecek görsellerin, bazı harika ödüller kazanma şansı için #SHOTWITHGEFORCE etiketi ile paylaşılması gerekiyor.

Kingdom Come: Deliverance, Pure Farming 2018 ve Q.U.B.E 2 de Ansel desteği kazanacak!

Game Developers Konferansı’nda Ansel desteği kazanacak 4 oyun daha bulunuyor. Star Wars Battlefront II, Ansel desteğini oyuna 21 Mart’ta ekleyecek. Kingdom Come: Deliverance oyununun ise çok yakın bir zamanda Ansel desteğini eklemesi bekleniyor. Q.U.B.E 2 and Pure Farming 2018 ise Ansel desteğiyle birlikte piyasaya sürülecek.

İlgili linkler:

GeForce.com’da Game Ready sürücüsü hikayesi:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/sea-of-thieves-game-ready-driver

GeForce.com’da GDC Geforce Experience hikayesi:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

Game Ready sürücüsünü indir:

https://www.geforce.com/drivers

GeForce.com’da NVIDIA Highlights:

https://www.geforce.com/whats-new/tag/shadowplay-highlights

GeForce.com’da NVIDIA Ansel:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz