-->
Fortnite’ın PvE Modu Türkçe Oldu

Epic Games’in çok kısa sürede 45 milyondan fazla oyuncuya ulaşan oyunu Fortnite’ın PvE modu “Dünyayı Kurtar!” adıyla Türkçeleştirildi. Fortnite, oyuncuların birbirlerine karşı mücadele ettikleri “Battle Royale” ve diğer oyuncularla bir arada zombi benzeri yaratıklara karşı mücadele ettikleri “Save the World!” adlı iki bölümden oluşuyor. Oyuna bugün gelen V3.4 güncellemesiyle Fortnite’ın PvE modu “Dünyayı Kurtar!” adıyla […]

30.03.2018 | ulasufuk

Epic Games’in çok kısa sürede 45 milyondan fazla oyuncuya ulaşan oyunu Fortnite’ın PvE modu “Dünyayı Kurtar!” adıyla Türkçeleştirildi.

Fortnite, oyuncuların birbirlerine karşı mücadele ettikleri “Battle Royale” ve diğer oyuncularla bir arada zombi benzeri yaratıklara karşı mücadele ettikleri “Save the World!” adlı iki bölümden oluşuyor. Oyuna bugün gelen V3.4 güncellemesiyle Fortnite’ın PvE modu “Dünyayı Kurtar!” adıyla Türkçeye çevrildi. Oyunun bu bölümünde yer alan tüm içerikler de artık Türkçe olacak.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One platformlarında oynanabilen ve çok yakın bir zamanda mobil cihazlardan da oynanabilecek olan Fortnite hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.epicgames.com/fortnite/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!