-->
Far Cry 5 – Boomer ve Sermon Gibi Oynayın

Far Cry 5’te Hope County, Montana’daki Cult’ı devirmede ‘Fangs for Hire’dan yardım alabilirsiniz. Boomer güvendiği kişilere sadık bir yoldaş olacaktır. Ayrıca her türlü silahı yakalayabilmek gibi bir yönü vardır! Daha fazla bilgi için; www.farcry.com Ubisoft, Far Cry 5’in 27 Mart’ta başlamasından bir hafta önce, “The Sermon” başlıklı yeni bir live-action fragmanını yayınladı. Peder’in, sürüsünü doğru […]

21.03.2018 | ulasufuk

Far Cry 5’te Hope County, Montana’daki Cult’ı devirmede ‘Fangs for Hire’dan yardım alabilirsiniz. Boomer güvendiği kişilere sadık bir yoldaş olacaktır. Ayrıca her türlü silahı yakalayabilmek gibi bir yönü vardır!

Daha fazla bilgi için; www.farcry.com

Ubisoft, Far Cry 5’in 27 Mart’ta başlamasından bir hafta önce, “The Sermon” başlıklı yeni bir live-action fragmanını yayınladı.

Peder’in, sürüsünü doğru yolda tutmasına ve Hope County’nin geri kalanına olanlara şahit olun. Sonuçta, konu ruhları kurtarmak olunca amaç aracı meşru kılar.

(Far Cry 5 – Play it like Boomer!) trailerı için tıklayın:

https://www.youtube.com/watch?v=Ig7oZ55UJ0U&feature=youtu.be



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!