-->
Bio Inc. Redemption İnceleme

Hepimiz bir noktada Operasyon oynamaya çalıştık, eğlenceli ama stresli bir palyaçola yüzleşmek için stresli bir oyun, çünkü bir şekilde bir İngiliz anahtarı yutmayı başardı. Terli avuç içlerine ve neden olduğu yüksek kalp hızına rağmen tekrar bu oyuna geri döndük. Aynı şekilde, saatlerce Bio Inc. Redemption çalmaya devam ettim. Arsa, etrafındaki (hoş bir doktor ya da […]

26.03.2018 | ulasufuk

Hepimiz bir noktada Operasyon oynamaya çalıştık, eğlenceli ama stresli bir palyaçola yüzleşmek için stresli bir oyun, çünkü bir şekilde bir İngiliz anahtarı yutmayı başardı. Terli avuç içlerine ve neden olduğu yüksek kalp hızına rağmen tekrar bu oyuna geri döndük. Aynı şekilde, saatlerce Bio Inc. Redemption çalmaya devam ettim.

Arsa, etrafındaki (hoş bir doktor ya da uğursuz bir güç) etrafı yayar, ya da bir adamın boş bir tuvalini kurtarır ya da öldürür. İnfluenza, depresyon ve felçlerden, oyun tedavi etmek için beceri gerektiren çok sayıda araştırılmış hastalığa ev sahipliği yapıyor.

 

 

Oyunda korkunç bir çocuk olarak Operasyon, John Smith’i öldürmek için ilk denemem seçildim. Oyun, Biopoints’i bir süre boyunca vücudunuzdan toplayarak almanıza dayanır. Bu mikropları veya antibiyotikleri toplamak için vücudun çeşitli bölümlerini tıklayabilirsiniz.

Kırk gün sonra John’u öldürmeyi başardım, bu etkileyici bir şeydi çünkü AI doktorları onu kurtarmak için en çok uğraşmaya çalıştılar. Dallanma sistemi eğlenceli ve ona saldırman için yenilikçi yollar yaratıyor. Ve doktorlar bir çare bulduğunda, şeytan enkarne olarak bu zavallı mans gününü mahvetmenin başka bir yolunu bulursun.

 

 

Ama Operasyon gibi, eğlence gergin heyecanla dalgalanır. Bir zaman sınırı altındasınız. Film müziği her şeyi gerginleştirir ve hasta A & E’de olup olmadığını göstermek için yüksek sesle zil sesleri gösterebilir, böylece işinizi Şeytan olarak zorlaştırabilir.

Ekranda her zaman bir şeyler oluyor, bu da daha kafa karıştırıcı ve daha da canlandırıcı hale gelebilir. Bazı uyarılar duyduğumda, kaynak bulmak için iyi bir dakika harcadım, sadece bir iyileşmenin daha fazla geliştiğini görmek için, beni bir yirmi gün daha ayarladı. Yavaş hareket eden bir oyunla sakinleştirici oyunlar yapmak istiyorsanız, şimdi uzaklara bakın. Bununla birlikte, gergin bir tasarruf ya da öldürme yapmaktan hoşlanıyorsanız, bu oyunu mazoşist açıdan çekici buldum.

Öldürme çılgınlığına karşı gelmek için doktor yaklaşımını denedim. Her formda bir öğretici ile birlikte gelir, çünkü bir adamın kurtarılması veya öldürülmesi için adımlar bu oyunda çok çeşitlidir.

 

 

Hastalığın şans ve dedektiflik çalışmalarını nasıl bulacağımı öğrendiğimde (gerçek doktorların benim gibi olmadığını umalım, herkes ölmüş olur), oyun bir ritim içine düştü. Ağrı veya hastalık kaynağı bulun, Biopoints’e mal olan bir şey verin. Tedavinin çalışmasını bekleyin, değilse başka bir şey deneyin. Tüm hasta, mümkün olduğunca çok sayıda antibiyotik alarak yakalama mini oyun oynarken.

Yaşamları kurtarırken, heyecan verici dağınık bir heyecan karışımında hastalığın ve tedavinin hokkabazlık hissini yaratır. Ölüme neden olurken, doktorların hareket etmesini tahmin etmeye ve bu günü daha kötü ve kötü hale getirmeye çalıştıkça, daha fazla bilgi verme duygusu hissediyorsunuz.

Montreal merkezli Dry Gin Studios, bu türde var ve gösterir. Gore ve peril kombinasyonu, stüdyonun sanatlarını mükemmelleştirdiğini gösteriyor. Bu müthiş ses ve bağırsaklarla dolu görsellere rağmen, geliştiriciler kaos için bir emir yaratmayı başardılar, geri adım atabileceğiniz, kaynaklarınızı değerlendirebileceğiniz ve deliliğe geri dönebileceğiniz küçük bir vaha. Başınızı bir havuzun altında tutmaya eşittir, sadece havaya uçurmak ve aşağıdaki derinlikleri görmek için tekrar aşağı doğru dalış yapın.

 

 

Erken Erişim’de, geliştiricinin vurgulanmış oyuncu girişi, daha akıcı ve eğlenceli bir oyun oluşturmak için girdi. Geri bildirim ve popülerlik artarsa, o zaman cinsiyete özgü hastalıklar ve hatta çok oyunculu seçeneği vardır. Daha fazla hastalık kavramı ve ölüm yoluyla kazanmak için savaşmak, yazacağımı düşündüğüm bir cümle değildir, ancak bu özellikler uygulanıyorsa, beklediğim bir şeydir.

Hayatı seçin, ölüm seçin. Ya da benim gibi olursanız, bir süper grip yaratın ve sonra da zavallı adamın neden depresyonda olduğunu merak ettiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!