-->
AMD Radeon FreeSync Artık Xbox One S ve Xbox One X’te

Eşleşmeyen tazeleme oranları ve yüksek gecikme, ister FPS ister RPG oynayın, oyun deneyiminizi mahvedebilir. Konsollardaki yavaş oynanışa bir son vermek için AMD ve Microsoft, en akıcı ve sorunsuz oyun için piyasada en çok kullanılan çözüm olan Radeon FreeSync teknolojisini, Xbox One S ve Xbox One X’e getiriyor. AMD, FreeSync teknolojisini duyurduğundan bu yana geçen üç […]

14.03.2018 | ulasufuk

Eşleşmeyen tazeleme oranları ve yüksek gecikme, ister FPS ister RPG oynayın, oyun deneyiminizi mahvedebilir. Konsollardaki yavaş oynanışa bir son vermek için AMD ve Microsoft, en akıcı ve sorunsuz oyun için piyasada en çok kullanılan çözüm olan Radeon FreeSync teknolojisini, Xbox One S ve Xbox One X’e getiriyor.

AMD, FreeSync teknolojisini duyurduğundan bu yana geçen üç senede, takılmasız oyun için en çok tercih edilen seçenek oldu. Bakın oyuncular FreeSync teknolojisinden nasıl yararlanıyorlar:

  • Takılma olmadan oyun: FreeSync teknolojisi, monitörün tazeleme oranını, uyumlu Radeon grafik kartlarının kare oranıyla eşleştirerek, ekran yırtılması, giriş gecikemsi ve takılmalar gibi görsel sorunları ortadan kaldırıyor.
  • Açık ekosistem, daha fazla seçenek: Sıklıkla daha pahalı olan rakip teknolojiye göre iki kat daha fazla FreeSync monitörü bulunmasıyla birlikte endüstrideki 20’den fazla iş ortağımız da 240’tan fazla FreeSync uyumlu monitörle açık standartı destekledi.
  • Düşük gecikmeli HDR Oyun: Geçtiğimiz sene duyurulan FreeSync 2, düşük gecikmeli, yüksek parlaklığa sahip pikselli, muhteşem siyah seviyelerine ve HDR içeriği oynatacak geniş renk skalasına sahip cihazlarla da takılma yaşatmayan deneyimi oyunculara sundu.

Oyuncular FreeSync’i, oyun konsollarının menüsünden HDMI ile bağlantmış FreeSync özellikli bir ekranla kullanabilecekler. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.