-->
Total War: ARENA Açık Test Haftası Başladı

12 Şubat’a kadar oyunu dilediğinizce oynayıp bir çok ödül kazanabileceğiniz Ölümsüzler (Immortals) programında yer alabileceksiniz Wargaming Alliance ve Creative Assembly ortaklığıyla geliştirilen Total War: ARENA’da açık test haftası dolu dizgin devam ediyor. 12 Şubat’a kadar sürecek açık test haftasına oyunun mevcut sürümünü denemek isteyen herkes davetli. Hafta boyunca oyuna girecek tüm oyunseverler efsanevi komutanlarla tarihi […]

07.02.2018 | ulasufuk

12 Şubat’a kadar oyunu dilediğinizce oynayıp bir çok ödül kazanabileceğiniz Ölümsüzler (Immortals) programında yer alabileceksiniz

Wargaming Alliance ve Creative Assembly ortaklığıyla geliştirilen Total War: ARENA’da açık test haftası dolu dizgin devam ediyor. 12 Şubat’a kadar sürecek açık test haftasına oyunun mevcut sürümünü denemek isteyen herkes davetli. Hafta boyunca oyuna girecek tüm oyunseverler efsanevi komutanlarla tarihi savaşlarda yer alma ve ordularını zafere götürme fırsatı elde edecek. Bu süreç boyunca devam edecek olan ve Immortals (ölümsüzler) adı verilen program dahilinde kazanılacak ödüllere oyun tam sürüm olarak açık betaya girdiğinde de sahip olmaya devam edeceksiniz. Wargaming Alliance ve Creative Assembly bu programla oyunun geliştirme aşamalarına destek olan topluluk üyelerine bir nevi teşekkür etmiş oluyorlar.

Total War: ARENA, oyunculara tarihteki unutulmaz kahramanlardan Spartalı Leonidas, Romalı taktik ustası Julius Caesar veya barbar kraliçe Boudica’nın yerine geçme ve tarihteki gerçek savaş alanlarından esinlenerek hazırlanan haritalarda ordulara hükmetme şansı veriyor.

Immortals (ölümsüzler) ödülleri dışında kazanılan her şeyin, oyun açık betaya çıktığında silineceğini belirtelim. Immortals hakkında daha detaylı bilgi ve kazanabileceğiniz ödüller için https://totalwararena.net/en/latest-news/latest-news/we-could-be-immortals/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!