-->
NVIDIA, Çinli CS: GO Takımı TYLOO’yu GeForce Esports Listesine Ekledi

NVIDIA, dünyanın önde gelen Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) takımlarından biri olan Çinli TYLOO’yu, GeForce Esports listesine eklediğini duyurdu. Asya’nın en iyi CS: GO takımlarından biri olan ve 2016’da 16 CS: GO turnuvasını kazanan TYLOO, geçen sene The China Cup’ta şampiyon oldu. TYLOO, canlı yayınlarında ortalama 1 milyonu aşan izleyicisiyle güçlü bir takipçi ağına sahip. […]

07.02.2018 | ulasufuk

NVIDIA, dünyanın önde gelen Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) takımlarından biri olan Çinli TYLOO’yu, GeForce Esports listesine eklediğini duyurdu. Asya’nın en iyi CS: GO takımlarından biri olan ve 2016’da 16 CS: GO turnuvasını kazanan TYLOO, geçen sene The China Cup’ta şampiyon oldu. TYLOO, canlı yayınlarında ortalama 1 milyonu aşan izleyicisiyle güçlü bir takipçi ağına sahip. GeForce Esports listesi üyesi olan TYLOO, ödüllü GeForce 10 Serisi GPU’lara ve diğer performans donanımlarına sahip olacak. NVIDIA’nın Esports stüdyolarında antrenman yapma önceliği kazanan takım, ayrıca NVIDIA’dan teknik ve lojistik destek alacak. NVIDIA, TYLOO’nun başarısı için tüm araçlara ve desteğe sahip olmasını amaçlıyor.

2007’de kurulan TYLOO’nun ekip üyeleri arasında Hui “DD” Wu, Ke “Mo” Liu, HaoWen “somebody” Xu, Hansel “BnTeT” Ferdinand ve Endonezya’dan gelen en yeni üye olan Kevin “Xccurate” Susanto bulunuyor.

Kuruluşunun temelinde oyun teknolojisi bulunan NVIDIA’nın oyun tutkusu, sponsorluktan daha fazlasını içererek tüm e-spor endüstrisine dokunuyor. NVIDIA, yayıncılar, oyuncular, takımlar ve turnuva operatörleriyle çalışıyor ve e-spor toplulukları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!