-->
Metal Gear Survive Şimdi Sizlerle!

Konami Digital Entertainment B.V., METAL GEAR SURVIVE’ın bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One  ve PC’de oynanabileceğini duyurdu. 23 Şubat’tan itibaren oyuncular, sınırlı bir süre için geçerli olacak Açılış Kutlaması Bonusu aracılığıyla ekstra SV paralarını kazanma şansına sahip olacaklar. Ayrıca, oyuncular yeni etkinlikler, co-op misyonları ve diğer geliştirilmiş özellikleri içeren ve önümüzdeki ay çıkması planlanmış içerik […]

23.02.2018 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V., METAL GEAR SURVIVE’ın bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One  ve PC’de oynanabileceğini duyurdu.

23 Şubat’tan itibaren oyuncular, sınırlı bir süre için geçerli olacak Açılış Kutlaması Bonusu aracılığıyla ekstra SV paralarını kazanma şansına sahip olacaklar. Ayrıca, oyuncular yeni etkinlikler, co-op misyonları ve diğer geliştirilmiş özellikleri içeren ve önümüzdeki ay çıkması planlanmış içerik güncellemelerini sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Metal Gear Survive oyunu, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’un bitiminden alınmıştır.
Oyuncular, Ana Tabana düşen Big Boss’un kaçmasına yardımcı olan bir asker rolünü üstlenirler. Bu düşmanca dünyada hayatta kalmak için oyuncular sadece ölümcül yaratıklarla mücadele etmek zorunda kalmazlar, aynı zamanda çevrelerindeki yiyecek, su ve diğer kaynakları canlı tutmak için yemle dolaşmaya çalışırlar. Temizlenen malzemeler, silah, bina ve diğer faydalı öğeleri inşa etmek için kullanılabilirken, ekin büyütme ve hayvan yetiştirme imkanlarının eklenebileceği bir kamp da geliştirilebilir. Oyuncular şarj yaratıkları ve ölümcül ortamlarla mücadele için yeni silahlar keşfedeceklerdir. Aynı zamanda Walker Gears ve Fulton balonları gibi tanıdık savunma sistemleri ile de karşılaşacaklardır.

METAL GEAR SURVIVE, METAL GEAR SOLID V’in benzersiz bir harmanlama ve hayatta kalma mekaniğiyle harmanlandığı oyunculuğa devam ediyor. Oyuncular dört oyuncuya kadar tek bir oyuncu kampanyası ve co-op modunu oynayabiliyor olacaklar. Co-op modu, oyuncuların dünyanın dört bir yanındaki arkadaşları veya diğer oyuncularıyla takım kurmalarına ve çeşitli görevleri tamamlamak için birlikte çalışmasına olanak tanıyor olacak. Oyuncuların, karakollarını başarılı bir şekilde savunmaları için Interceptor Units ve Defence Unit’leri yerleştirdikleri konusunda akıllı davranmaları gerekeceğinin yanı sıra, düşmanların büyük ordularına karşı savunma yapmak için takım arkadaşlarıyla koordinasyon kurarken açık stratejik bir tema oluşturmaları gerekecek.

Tek oyuncu modunda, oyuncular kendileri için savunmak zorunda kalacakları bir yıkık dünyaya itilir ve evlerine dönmelerine yardımcı olacak cevapları bulurlar. Hayatta kalma için tehdit oluşturan birçok engel bulunmakta ve oyuncuların yiyecek ve su toplama ihtiyaçlarına büyük önem vermeleri gerekecektir.

Metal Gear Survive oyuncularının, kontamine olmuş gıdalardaki hastalıklara dikkat etmeleri ve hayvanlardan kaynaklanan ve hayatta kalmaları için zararlı olabilecek yaralanmalardan korunmaları gerekecektir.

Metal Gear Survive, şu anda PlayStation®4, Xbox One™ ve PC üzerinden satın alınabilir ve şu adresten satın alınabilir: www.konami.com/mg/survive.

Https://konami-assets.com adresinden ekran görüntüleri ve güncellenmiş bir bilgi notu da dahil olmak üzere METAL GEAR SURVIVE ürünlerine erişebilirsiniz.

Lansman fragmanını şu adresten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/ML5oFv2o5N8
METAL GEAR SOLID ile ilgili en son gelişmeleri takip etmek için lütfen aşağıdaki adresleri ziyaret edin:

Web sitesi: www.konami.com/mg/survive
Facebook: www.facebook.com/mgs
Twitter: www.twitter.com/metalgear_en



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!