-->
Logitech Ailesinden Sevgililere Teknolojik Hediye Seçenekleri!

Logitech, Sevgililer Günü’nde farklı bir hediye vererek sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere, teknolojik alternatifler sunuyor. İlhamını ilginç tasarımlardan ve hayal dünyasından alan Doodle Collection kablosuz mouse serisi, kablosuz hoparlörleriyle beğeni toplayan Ultimate Ears, Jaybird’ün kulak içi kulaklıkları sevdiği kişiyi sürpriz yapmak isteyenlere mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. En eğlenceli sevgililere: Logitech Doodle Collection  Logitech, Sevgililer Günü’nde […]

05.02.2018 | ulasufuk

Logitech, Sevgililer Günü’nde farklı bir hediye vererek sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere, teknolojik alternatifler sunuyor. İlhamını ilginç tasarımlardan ve hayal dünyasından alan Doodle Collection kablosuz mouse serisi, kablosuz hoparlörleriyle beğeni toplayan Ultimate Ears, Jaybird’ün kulak içi kulaklıkları sevdiği kişiyi sürpriz yapmak isteyenlere mükemmel bir hediye alternatifi oluyor.

En eğlenceli sevgililere: Logitech Doodle Collection

 Logitech, Sevgililer Günü’nde teknoloji meraklısı sevgililere, ilhamını ilginç tasarımlardan ve hayal dünyasından alan Doodle Collection kablosuz mouse serisini sunuyor. Bilgisayar kullanıcılarını çocukluk günlerine geri götüren mouse’lar, genç ruhlu, yaratıcı ve spontane kişiliklere sahip sevgililerin yüzünü güldürüyor. Seride; yüzen robot kafasından kaykay kullanan hamburgere, basketbol oynayan ayakkabıdan süpürgeli kediye ve konuşan dondurmaya kadar pek çok sevimli karakter yer alıyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı:
Doodle Collection: 59TL

Müziği kaliteli dinlemeyi tercih eden sevgililere: Ultimate Ears Wonderboom

Kablosuz, taşınabilir ve su geçirmez özelliğe sahip Ultimate Ears WONDERBOOM, küçük boyutu, kesintisiz ve mükemmel ses kalitesiyle müzik tutkunlarının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Müziği 360 derecelik açıyla yayan, kristal berraklığında yüksek sese sahip WONDERBOOM; gri, siyah, kırmızı, mavi, pembe ve leylak renkleriyle satışa sunuluyor. Double Up moduyla iki adet ürünü birbirine bağlanmayı mümkün kılan WONDERBOOM, sevdiğinizle birlikte müziğin zevkini doyasıya yaşamanıza olanak tanıyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı:

Wonderboom: 499 TL

Birlikte spor yapmaktan zevk alan sevgililere: Jaybird Freedom 2

 

Jaybird kulak içi kulaklıkları, müziğin yalnızca iç mekânlarda değil, dışarıdaki her türlü aktivitede de yanında olmasını isteyenlere hitap ediyor. Kulaklık askılarındaki ayarlanabilir klipsleri bir araya getiren Speedfit teknolojisiyle yenilenen Freedom 2, kulaklara kolayca oturabilen formuyla, kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor. Sporculardan alınan geri bildirimlerle tasarlanan ürünler, güçlü sesi, su geçirmezlik, tere karşı dayanıklılık ve uzun şarj süresiyle koşuculara ve tüm dış mekan aktivitelerine uyum sağlıyor. İki farklı Freedom 2’nin tek bir cihaza bağlanmasını sağlayan Bluetooth teknolojisi, sevdiğiniz kişiyle birlikte koşarken müziğinizi de paylaşmaya olanak tanıyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı:

Freedom 2: 599 TL

Oyun tutkunu sevgililere: Logitech G231 Prodigy

Logitech G231 Prodigy oyuncu kulaklığı, oyun tutkunu sevgililere mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. G231 Prodigy kulaklık, yüksek kalitede stereo ses vererek oyuncuların bilgisayar ya da konsol oyunlarında adeta baştan sona oyunu yaşamalarını sağlıyor. Kulağı saran bölümler, özel olarak seçilmiş konforlu sporcu kumaşıyla kaplandığından uzun saatler kullanılsa dahi yumuşaklık hissi devam ediyor. Kulaklığın ince ve hafif tasarımıysa ses kalitesini düşürmeden eksiksiz bir performans sunuyor. Gürültü hariç, sadece sesin tek başına alınması üzerine tasarlanan açık ve tek yönlü mikrofon, sesin temiz ve yüksek seviyede duyulabilmesini sağlıyor. Kullanım dışı durumlarda ise kulaklığın arkasına katlanabiliyor. Ayrıca bağlantı kablosu sayesinde sesi açıp kapama ya da tamamen sessize almak da oldukça kolaylaşıyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı:

G231 Prodigy: 229 TL



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz