-->
Gaming İstanbul’da Ödüllü Turnuvalar, Cosplay ve Influencer Etkinlikleri Tam Gaz Devam Ediyor

Oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul, Pazar günü saat 18:00’e kadar devam edecek “İçinde oyun olan oyun fuarı” sloganıyla kapılarını açan fuar, her yaştan ziyaretçiyle dolup taşarken, ödüllü oyun turnuvaları, cosplay yarışması, ünlü YouTuber’lar ve Twitch yayıncılarının katılımıyla heyecan doruğa çıktı Özel bileklikler sayesinde, çocuklar sadece kendi […]

03.02.2018 | ulasufuk

Oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul, Pazar günü saat 18:00’e kadar devam edecek

“İçinde oyun olan oyun fuarı” sloganıyla kapılarını açan fuar, her yaştan ziyaretçiyle dolup taşarken, ödüllü oyun turnuvaları, cosplay yarışması, ünlü YouTuber’lar ve Twitch yayıncılarının katılımıyla heyecan doruğa çıktı

Özel bileklikler sayesinde, çocuklar sadece kendi yaşlarına uygun oyunları oynadılar

1 Şubat tarihinde Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını üçüncü kez açan dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul’un üçüncü gününde etkinlikler ve turnuvalar tüm hızıyla sürdü.

Oyunseverler 30 bin TL ödüllü Overwatch turnuvası kadar, Rainbow Six Siege, Black Desert Online PvP ve Zocco’s standında gerçekleşen çeşitli oyun turnuvalarına katılmak için birbiriyle yarıştı. Fuar boyunca farklı dijital karakterlerin kılıklarına giren cosplayer’ların sayısı, Cumartesi günü düzenlenen, toplam 10 bin TL ödüllü cosplay yarışmasının ön elemeleri için artınca, fuar alanında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Far Cry 5 ve PUBG rüzgarı
Gaming İstanbul’u ziyaret edenler, Ubisoft’un merakla beklenen ve Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak olan Far Cry 5 oyununu oynama fırsatı bulurken, Xbox standında da yılın en çok oynanan oyunu PlayerUnkown’s Battlegrounds’ın (PUBG) Xbox sürümüyle eğlenceli vakit geçirdiler.

Fuar alanındaki çocuk parkı, aileler için rahatlık sağlarken, alışveriş alanı, retro oyun alanı, FRPNET masaüstü oyun alanı da Gaming İstanbul’un her yaştan oyunsevere hitap etmesini sağlıyor.

Influencer’lar ilgi odağı oldu

Oyunseverlerin yakından tanıdığı, YouTube, Twitch gibi mecralarda etki sahibi internet yayıncıları da fuar alanında ve etkinliklerde ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Gaming İstanbul’a Jahrein, Pintipanda, EasterGamers, Enis Kirazoglu, Levo, Glandal, Tamer Yeşildağ, Batu Bozkan (Videoyun) gibi yayıncılar katıldı.

Özel bileklikler ile çocuklar yaşlarına uygun oyunları oynadı

Gaming İstanbul, ailelerin oyunlarla ilgili hassasiyetlerini de göz önünde bulundurarak, 18 yaşından küçük katılımcıların yaşa özel bileklik almalarını ve bu sayede oyun alanlarında sadece kendileri için uygun oyunları denemelerini sağlıyor.

Fuarın son günü Pazar, ödüllü turnuvalar devam ederken, cosplay yarışmasının da finali saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gaming İstanbul, 4 Şubat Pazar saat 18:00’de kapılarını ziyaretçilere kapatacak.

Fuara katılan firmalar şu şekilde: Ubisoft, Pearl Abyss, Türk Telekom, Vodafone, Garanti Bankası, Media Markt, ByNoGame, Param, Nvidia, Xbox, Playstation, Epin, Monster Energy, Redbull, Vestel, Papara, Game Satış, Adore Mobilya, Seti Medya, Ewaapro, Xdrive, Oyungezer, Proud Dinasours, GearBest, Beluga Global, Codemodeon, Binary Games, Zocco’s, QP bilişim, OverGame, Zeren’s Universe, Appodeal, Admost, TCA, Portable Marketing ve Rising Tech.

Fuarın 1. gün videosu için: https://we.tl/Mb8weIijFp

Fuarın 2. gün videosu için: https://we.tl/3HchnXC6lM

Fuarın 3. gün videosu için: https://we.tl/gH6Mpj52pG



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!