-->
Gaming İstanbul Vestel ile Renkleniyor

Vestel, 1 – 4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Gaming İstanbul 2018 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alıyor. Türkiye’nin ilk global ölçekli dijital eğlence ve oyun fuarı olan GIST 2018’de Vestel, ziyaretçilere eğlenceli dakikalar ve ödüller vadediyor. Vestel, 1 – 4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul […]

01.02.2018 | ulasufuk

Vestel, 1 – 4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Gaming İstanbul 2018 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alıyor. Türkiye’nin ilk global ölçekli dijital eğlence ve oyun fuarı olan GIST 2018’de Vestel, ziyaretçilere eğlenceli dakikalar ve ödüller vadediyor.

Vestel, 1 – 4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2018 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda binlerce oyun severi eğlendirmeye hazır. 72 metrekarelik etkinlik alanında Vestel V-UHD Smart 75UD9650 75 inç LED TV, 7 renkten oluşan Mix & Go serisi, Venus Z10 cep telefonları ve Desibel K550 kulaklık gibi son teknoloji ürünlerini sergileyecek olan Vestel, oyun severlere de çeşitli oyunlar ve ödüllü yarışmalar ile 4 eğlence dolu gün vadediyor.

Hediyeler, indirim çekleri ve eğlenceli dakikalar

Vestel VR gözlük ve Venus Z10 ile kendilerini dağların arasında heyecan dolu bir macera sunan sanal gerçeklik oyunu ‘Icaros’ Uçuş Simülatörü 3×3 videowall’da sanal bir kaleciye karşı penaltı vuruşu yaptıran Dijital Penaltı oyunu ile eğlencenin zirve yapacağı Vestel’in etkinlik alanında oyun severler ayrıca V-UHD Smart 75UD9650 75 inç LED TV’lerde Xbox One X oynamanın keyfini yaşayacaklar.

Vestel, stant alanına gelen tüm ziyaretçilere etkinlik boyunca; TV’de yüzde 10, beyaz eşyada yüzde 15, küçük ev aletlerinde yüzde 25, telefon ve tabletlerde yüzde 10 ve telefon aksesuarlarında yüzde 20 oranlarında geçerli indirim çeki hediye edecek.

Vestel, birbirinden farklı oyunları oynayarak hediyeler kazanmak, Vestel’in ürünlerini deneyimlemek ve indirim çekleri kazanmak isteyen herkesi GİST 2018’deki etkinlik alanına davet ediyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!