-->
Gaming İstanbul Fuarı’nda Playstore Ziyaretçilerine Benzersiz Fırsatlar

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, tüm oyun tutkunlarının ilgiyle takip ettiği Gaming İstanbul (GIST) Fuarı’na fırsatlar ve sürpriz hediyelerle dolu standıyla katılacak. Oyunseverler, 1 – 4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda, Playstore standını ziyaret ederek; Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback gibi ödüllü oyun turnuvalarına katılabilecekler. […]

01.02.2018 | ulasufuk

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, tüm oyun tutkunlarının ilgiyle takip ettiği Gaming İstanbul (GIST) Fuarı’na fırsatlar ve sürpriz hediyelerle dolu standıyla katılacak. Oyunseverler, 1 – 4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda, Playstore standını ziyaret ederek; Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback gibi ödüllü oyun turnuvalarına katılabilecekler. Dört gün boyunca fuarda yer alacak olan Playstore standını ziyaret eden oyun meraklıları ayrıca, binlerce liralık hediye çeklerinden, ücretsiz oyun kodlarına kadar pek çok sürpriz hediyeden faydalanabilecek.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, en popüler oyunları benzersiz fiyatlarla sunduğu dijital satış platformu Playstore standı ile Gaming İstanbul (GIST) fuarına katılacak. 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda katılımcılar, pek çok farklı oyunu deneyimlemenin yanı sıra, dünya oyun teknolojisine yön veren tasarımcı ve geliştiricilerin konferanslarına da katılabilecekler.

Dört gün sürecek GIST Fuar’ı boyunca Türk Telekom, sürpriz hediyeler ve benzersiz fırsatlarla dolu Playstore standı ile tüm oyun meraklılarını eğlenceye doyuracak. Playstore standında ziyaretçiler binlerce liralık hediye çekleri, oyun kodları ve ödüllerle buluşma şansına sahip olacak. Ayrıca, Türk Telekom’un gençlik dünyası Selfy’nin Playstore standında yer alacak olan Selfy köşesinde, ziyaretçiler pek çok sürprizle karşılaşacaklar. İnternetin en çok takip edilen fenomenleriyle, Selfy servislerinin nasıl kullanılacağına dair eğlenceli sohbetlerin gerçekleştirileceği alanda, Assassin’s Creed Origins Cosplay’i de ziyaretçilerin eğlencesini bir kat daha arttıracak.

Turnuva şampiyonuna yüksek performanslı Monster oyun bilgisayarı hediye

Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, oyun meraklılarına sunduğu özel avantajlara ve fırsatlara fuar boyunca da devam edecek. Playstore standını ziyaret eden katılımcılar, Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback oyun turnuvalarına katılıp büyük ödül için yarışabilecekler. En gerçekçi oyun dinamikleri ile farklı bir atmosferde gerçekleşecek olan Playstore turnuvası sonunda ise şampiyon olan katılımcıya büyük ödül olarak yüksek oyun teknolojisine sahip Monster oyun bilgisayarı Abra A7 v7.2 modelleri hediye edilecek.

VR’la profesyonel basketbol keyfi

Playstore standını ziyaret eden katılımcılar, Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback gibi oyunların dışında NBA2KVR deneyimini de yaşama şansı bulacaklar. Oyun dünyasına yepyeni bir soluk getiren VR deneyimi, gelişmiş donanımsal özellikleri ve NBA heyecanıyla Playstore standında oyunculara profesyonel bir basketbol keyfi yaşatacak.

Fenomenler oyuncularla buluşacak

Oyun dünyasının en çok takip edilen kanallarından Oyun konsolu, Easter GamersTV ve Sokak Röportajları isimli eğlence kanalının sevilen yüzü Youtuber Jaki Baruh da Playstore standında oyunseverlerle buluşacak. Oyun dünyasının ilgiyle takip ettiği Youtuberlar, oyunseverlerin ekranlarında izlediği heyecanı ve eğlenceyi Playstore standına taşıyacaklar. Ayrıca basketbol ve e-spor yorumcusu Kaan Kural ile ünlü futbol yorumcusu Ali Ece de oyunseverlerle buluşacak.

Playstore standında kasayı açan oyunu kapacak

Türk Telekom Playstore standına gelenleri sürpriz oyunlar ve hediye fırsatları bekliyor. Ziyaretçilerin neşesine neşe katmak isteyen Türk Telekom, Playstore standına şifreli bir kasa yerleştirecek. Fuar boyunca stantta gerçekleşecek olan etkinlikler, röportajlar ve Playstore sosyal medya hesapları üzerinden verilecek olan bilgiler ışığında kasanın şifresini çözebilen katılımcıya ise hediye olarak ücretiz oyun kodu verilecek.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!