-->
Gaming Forum Heyecanı Bayrampaşa Forum’daki MediaMarkt Standında Yaşandı!

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan MediaMarkt, oyun dünyasını bir araya getiren Bayrampaşa Forum’da20-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Gaming Forum düzenlediği etkinliklerle eğlenceyi zirveye taşıdı. Oyun severlerin vazgeçilmez adresi olan MediaMarkt, etkinlik süresince verdiği sürpriz hediyelerle de katılımcılara unutulmaz bir vakit geçirme fırsatı sundu Oyun dünyasının bir numaralı adresi olma yolunda önemli adımlar atan […]

02.02.2018 | ulasufuk

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan MediaMarkt, oyun dünyasını bir araya getiren Bayrampaşa Forum’da20-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Gaming Forum düzenlediği etkinliklerle eğlenceyi zirveye taşıdı. Oyun severlerin vazgeçilmez adresi olan MediaMarkt, etkinlik süresince verdiği sürpriz hediyelerle de katılımcılara unutulmaz bir vakit geçirme fırsatı sundu

Oyun dünyasının bir numaralı adresi olma yolunda önemli adımlar atan MediaMarkt, oyun tutkunlarını bir araya getiren Gaming Forum’da eğlenceyi zirveye taşıdı. 20-28 Ocak tarihleri arasında Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösteren oyun severler, MediaMarkt’ın katılımcılara sunduğu birbirinden güzel programlarla da unutulmaz anlar yaşadı.

PUBG’de üst düzey rekabet

Gaming Forum ana sahnesinin karşısında kurulan MediaMarkt GameZone standı, etkinlik boyunca oyun severlerin uğrak noktası oldu. En popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, CS:GO, Battlefield ve Fifa gibi oyunları farklı platformlarda oynama fırsatı bulan her yaştan katılımcı, sürpriz hediyeli turnuvalar sayesinde yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Nostaljik atari keyfi

GameZone standında kurulan nostaljik atari ise oyun severleri geçmişe götürdü. Ziyaretçiler ayrıca Harley Quinn ve PUBG oyununun karakterleriyle fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesapları için eğlenceli kareler yakaladı. Standın bir başka ilgi çeken köşesi ise tablet bilgisayarların kurulduğu olduğu alandı. Tabletler aracılığıyla mediamarkt.com.tr’den alışveriş yapan ziyaretçiler, en yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla satın aldı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!