-->
Efsanevi Kahramanlar ve Kötüler DISSIDIA FINAL FANTASY NT’de Bir Araya Geliyorlar

3’e 3 Takım Bazlı Dövüş Oyunu PlayStation 4 İçin Çıktı Square Enix Ltd.bugün PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için yayınlanan DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT ile serinin hayranlarını ve yeni oyuncuları epik savaş arenasına davet ediyor. KOEI TECMO GAMES’in tecrübeli dövüş oyunu stüdyosu Team Ninja iş birliğiyle geliştirilen DISSIDIA FINAL FANTASY NT oyuncuların rakiplerine üstünlük kurup […]

01.02.2018 | ulasufuk

3’e 3 Takım Bazlı Dövüş Oyunu PlayStation 4 İçin Çıktı

Square Enix Ltd.bugün PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için yayınlanan DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT ile serinin hayranlarını ve yeni oyuncuları epik savaş arenasına davet ediyor.

KOEI TECMO GAMES’in tecrübeli dövüş oyunu stüdyosu Team Ninja iş birliğiyle geliştirilen DISSIDIA FINAL FANTASY NT oyuncuların rakiplerine üstünlük kurup savaş alanına hakim olmak için birlikte çalıştığı, benzersiz bir takım bazlı dövüş oyunudur.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT’nin çıkış fragmanını linkten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/p3Ae4wu7i4U

FINAL FANTASY serisinden 28 oynanabilir karakter, çağrılabilir birbirinden güçlü yaratıklar, çevrimiçi* ve çevrimdışı oyun modları, karakter özelleştirme, yeni ve orijinal bir hikaye ve çok daha fazlasına sahip olan DISSIDIA FINAL FANTASY NT her türden oyuncuyu arenaya adım atmaya ve yeteneklerini sınamaya çağırıyor.

* Çevrimiçi oynamak için aktif PlayStation®Plus aboneliği gerekmektedir.

Deneyimlerini daha da zenginleştirmek isteyen oyuncular Season Pass satın alarak çıkış sonrası altı yeni oynanabilir karakter ve ek içeriğe erişebilirler.

İlgili Linkler:

Resmi Web Sitesi: www.dissidiafinalfantasynt.com

Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/finalfantasy

Twitter: @FINALFANTASY



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!