-->
Acer, 12 iF Design 2018 Ödülü Kazandı!

Predator oyun ürünleri, yazılım ve paket tasarımları Acer’ı ödüllere taşıdı Acer, başarılı tasarımlarının bir göstergesi olarak 12 adet iF Design 2018 ödülü kazandığını duyurdu. Acer; Predator oyun ürünleri, yazılım ve paket tasarımlarıyla toplam altı ödüle ulaştı. Ödüllü tasarımlar arasında Predator Orion 9000 masaüstü bilgisayar, Predator Triton 700 dizüstü bilgisayar, Predator X27 monitör ve Predator X34P […]

22.02.2018 | ulasufuk

Predator oyun ürünleri, yazılım ve paket tasarımları Acer’ı ödüllere taşıdı

Acer, başarılı tasarımlarının bir göstergesi olarak 12 adet iF Design 2018 ödülü kazandığını duyurdu. Acer; Predator oyun ürünleri, yazılım ve paket tasarımlarıyla toplam altı ödüle ulaştı. Ödüllü tasarımlar arasında Predator Orion 9000 masaüstü bilgisayar, Predator Triton 700 dizüstü bilgisayar, Predator X27 monitör ve Predator X34P monitörün yanı sıra PredatorSense™ yazılımı ve Predator Gaming Gadget paket tasarımı bulunuyor. Ödüle layık görülen diğer Acer ürünleri ise Acer Swift 7 dizüstü bilgisayar, Aspire S 24 all-in-one masaüstü bilgisayar, VG0 serisi oyuncu monitörü, Holo360 ve Vision360 kameralar ve Pawbo Wagtag evcil hayvan takip cihazı oldu.

Acer Kurumsal Pazarlama, İş Planlama ve Operasyon Başkanı Tiffany Huang, “Endüstriyel Tasarım ve Ar-Ge bölümündeki arkadaşlarımızın biçim ve işlevi bir araya getirme yeteneğini ve çabasını takdir eden 12 tane iF Design ödülü kazandığımız için çok mutluyuz.Bu yıl elde ettiğimiz sonuçlar bizim için ayrı bir öneme sahip çünkü Predator oyun ürünleriyle ilgili tasarımlarımız ilk kez Acer’a bir seferde altı adet ödül kazandırdı.” dedi.

Predator Orion 9000 Oyun Masaüstü Bilgisayarı

Predator Orion 9000 serisinin etkileyici estetik görünümü, ön bölümdeki kenarlar boyunca uzanan özelleştirilebilir RGB aydınlatmaya sahip, uzay aracını andıran siyah ve gümüş dış tasarımla elde ediliyor. Yan taraftaki dev cam panel, güçlü donanımı açıklığa rağmen elektromanyetik parazitlerden koruyan bir tasarımla birlikte gözler önüne seriyor.

Predator Triton 700 Oyun Dizüstü Bilgisayarı

Dizüstü bilgisayarın 18,9 mm (0,74 inç) inceliğinde ve 2,6 kg (5,7 pound) ağırlığındaki alüminyum kasası, 15,6 inç FHD IPS ekranın yanı sıra sınıfının en iyi bilgisayar teknolojilerine ev sahipliği yaparak termal özellikler veya sağlamlıktan ödün vermeden boyut ve performans arasında dengeyi kuruyor. Ürünün küçültülmüş siyah kasası, keskin hatlar ve açılı ön köşeler bulunan minimalist bir tasarıma sahip.

Predator X27 Oyun Monitörü

Predator X27, 4K (3840 x 2160) çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, 4 ms tepki süresi ve High Dynamic Range (HDR) teknolojisine sahip 1000 nit parlaklık seviyesi sayesinde inanılmaz derecede canlı ve hareket bulanıklığı olmayan görüntüler sunuyor.Tamamen metalden oluşan elmas kesim ayak; öne arkaya eğme, kendi ekseni etrafında dönme ve yükseklik ayarı özellikleriyle sağlam ve ergonomik olacak şekilde tasarlandı.

Predator X34P Oyun Monitörü

Predator X34 serisi monitörün kavisli, panoramik 1900R görüntüsü ve ekranı kalın çerçevelerden kurtararak dikkat dağıtmayan kenarlar oluşturan ZeroFrame™ tasarımıyla oyuncular hiçbir şeyi kaçırmayacak. Her boydan oyuncu, öne arkaya eğilebilen, kendi ekseni etrafında dönebilen ve yüksekliği ayarlanabilen ergonomik tasarım sayesinde kendileri için en uygun izleme pozisyonunu kolayca belirleyebilecek.

PredatorSense™

PredatorSense yazılımı oyuncuların Predator ürünlerini tek bir arayüzden kontrol etmesini ve ayarlamasını sağlıyor.Oyuncular, CPU ve GPU kullanımını görebilmenin yanı sıra kısayol tuşları belirleme, hız aşırtma yapma, klavye arka ve alt aydınlatmasını ayarlama ve fan hızını düzenleme gibi seçeneklerle sistemlerini optimum oyun performansı verecek şekilde özelleştirebiliyor.

Predator Gaming Gadget Paketleme

Predator Gadget ürünleri altıgen biçimli bir geometrik yapı kullanılarak paketleniyor. Predator markasının ruhunu taşıyan bu yaklaşım, tutarlılık, şıklık ve marka görünümü sağlıyor. Estetik görünüm sağlamasının ve ürünleri korumasının yanı sıra bazı paketlerde ek işlevler de bulunuyor. Örneğin Predator Galea 500 kulaklığın paketi kulaklık askısı olarak da kullanılabiliyor.

Acer Swift 7

Yalnızca 8,98 mm inceliğindeki yeni Swift 7, mobilite için tasarlanan her zaman bağlı bir Windows 10 PC. Acer Swift 7’nin benzersiz ince tasarımı, sahip olduğu özelliklerin yalnızca başlangıcı. Olağanüstü hızlı dahili Intel® XMM™ 4G LTE bağlantı seçeneği kullanıcıların her zaman bağlı ve üretken olmasını sağlıyor. Özellikle seyahat halindeyken can sıkıcı kablosuz bağlantı sorunlarını ortadan kaldırmak isteyen profesyoneller bu sayede ellerindeki işe tamamen odaklanabiliyor.

Acer Aspire S 24

Acer’ın bugüne kadarki en ince all-in-one masaüstü bilgisayarı Aspire S 24, yan profili yalnızca 5,97 mm inceliğinde olan bir ekrana sahip. Siyah ve mat altın renkli çerçevesiz ekran, işlevsel şıklığı sayesinde tüm evlerin odak noktası olacak.

Acer VG0 Oyun Monitörü

Acer VG0, renk doğruluğundan ödün vermeyen giriş seviyesi bir monitör. IPS teknolojisine sahip olan VG0 serisi monitörler yüksek renk doğruluğu ile birlikte iş ve oyun için en iyi deneyimi sunuyor. 144 Hz yenileme hızına ve 1 ms MPRT etkili Visual Response Boost (VRB) teknolojisine destek veren ürün net ve berrak görüntüler oluşturuyor.

Acer 360 Derece Kameralar ve Evcil Hayvan Takip Cihazı

Acer Holo360 kamera, videoları gerçek zamanda birleştirme, dahili LTE bağlantısı ve 3 inç dokunmatik ekran özelliklerini bir araya getirerek, 360 derece video çekmek ve canlı yayınlamak için eksiksiz bir çözüm sunuyor. 360 derece video kaydı yapabilen bir araç içi kamera olan Acer Vision360, trafikte bir durum yaşandığında hiçbir şeyin gözden kaçmamasını sağlıyor. Pawbo Wagtag, evcil hayvanlarınızı hem evde hem de dışarıda gerçek zamanlı olarak takip edebilmenizi sağlıyor. Üründe ayrıca havlama algılama gibi benzersiz özellikler de bulunuyor.

iF Design Ödülleri, dünyanın en eski bağımsız tasarım kurumu olan Hannover merkezli iF International Forum Design GmbH tarafından düzenleniyor. Dünyanın dört bir yanından gelen uzmanlardan oluşan 63 kişilik jüri, kalite belgesini almayı arzu eden 54 ülkeden 6400 katılımcı arasında değerlendirme yaptı.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz