-->
Uncharted: Lost Legacy’nin Creative Direktörü Shaun Escayg, Yedi Yıl Sonra Naughty Dog’dan Ayrıldı

Geliştirici Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy’nin creative direktörü Shaun Escayg’in şirketi yedi yıl sonra bıraktığını açıkladı. Escayg bir tweet’te, “Yedi yıl önce Naughty Dog’un yetenekli ekibine henüz emekleme aşamasında olan The Last Of Us projesiyle katıldım.Left Behind, Uncharted 4 kısa sürdü ve Uncharted: The Lost Legacy yaratıcı büyümemi daha da ileri götürdü.Bütün köpekleri özleyeceğim. ” yazdı. Yaratıcı Yönetmen Escayg, bir […]

04.01.2018 | ulasufuk

Geliştirici Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy’nin creative direktörü Shaun Escayg’in şirketi yedi yıl sonra bıraktığını açıkladı.

Escayg bir tweet’te, “Yedi yıl önce Naughty Dog’un yetenekli ekibine henüz emekleme aşamasında olan The Last Of Us projesiyle katıldım.Left Behind, Uncharted 4 kısa sürdü ve Uncharted: The Lost Legacy yaratıcı büyümemi daha da ileri götürdü.Bütün köpekleri özleyeceğim. ” yazdı.

Yaratıcı Yönetmen Escayg, bir Instagram postunda da The Avengers logosunun bir resminini “Yeni maceralar getir 2018 !, ” metniyle paylaştı ve yaklaşan The Avengers projesinde çalışmak üzere Crystal Dynamics’e geçeceğini söyledi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!