-->
Son Sınırdaki Kaptanlar Star Trek Online’ın 8. Yıldönümünü Kutluyor

PC’ye Çıkan Yıldönümü Güncellemesi, Yeni Bir Öne Çıkan Bölüm, Kodlar Ve Daha Fazlasını İçeriyor Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Star Trek Online‘ın 8. yıldönümünü kutlamak için hazırlandığını açıkladı. Çıkış tarihi Şubat 2010 olan oyun, markanın tarihinin en uzun soluklu Star Trek dizisi oldu ve 161 bölüm, üç büyük […]

23.01.2018 | ulasufuk

PC’ye Çıkan Yıldönümü Güncellemesi, Yeni Bir Öne Çıkan Bölüm, Kodlar Ve Daha Fazlasını İçeriyor

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Star Trek Online‘ın 8. yıldönümünü kutlamak için hazırlandığını açıkladı. Çıkış tarihi Şubat 2010 olan oyun, markanın tarihinin en uzun soluklu Star Trek dizisi oldu ve 161 bölüm, üç büyük genişleme paketi ve oynanabilir içerik sunan 14 dolu sezondan oluşuyor. PC kaptanları, 23 Ocak’tan itibaren günlük dağıtımlara ve 23 Ocak’ta başlayan yepyeni bir öne çıkan bölüm ile ödül kazandıran özel etkinliklere katılarak, bu mihenk taşının kutlanmasına ay boyunca katkıda bulunabilirler. Yıldönümü etkinlikleri ileri bir tarihte Xbox One ve PlayStation®4’da da yayınlanacak. Buna ek olarak, Star Trek Online, yıldönümü kutlamasına start vermek için ücretsiz Star Trek Mission Crate abonelikleri dağıtmak üzere Loot Crate ile iş birliği yapıyor.

Cryptic Studios’taki geliştirmenleri, gözde Star Trek Online anlarını paylaşırken izlemek için: https://perfectworld.app.box.com/v/STO8thAnniversary

Oyun-içi C-store’u ziyaret eden kaptanlar şu andan 23 Ocak’a kadar sunucu çapındaki dağıtıma katılabilirler, böylece üniformalar, yıldız gemileri ve diğer öğeler dahil, her gün yeni bir ödül kazanabilirler. Dağıtım öğeleri Star Trek Online’ın blog’unda açıklanacak.

23 Ocak’tan itibaren kaptanlar, soykırımcı Tzenkethi karşısında nihai savaşlarını verecekler. Yeni öne çıkan bölüm “Scylla & Charibdis”te oyuncular, tüm kuadrantı tehdit eden Tzenkethi filosunun ilerleyişini durdurmanın bir yolunu bulmalılar. Düşmanın peşinde sistemden sisteme sıçrarken kaptanlar, Kaptan Geordi La Forge’tan (seslendiren: LeVar Burton), beklenmedik bir müttefikin, bu ölümcül saldırılara nihayet bir son vermek için yardım teklif ettiğini bildiren bir mesaj alırlar.

Güncelleme, oyunun yıldönümünü kutlamak için yeni bir modifikasyon özelliği ve özel etkinlikler de takdim ediyor. Yeni özelliklerin tam listesi ve planlı kutlamalar şunları içeriyor:

Yeni Öne Çıkan Bölüm – Yeni bölüm “Scylla & Charibdis”te, Tzenkethi’nin Alfa Kuadrantındaki yıkımını engellemek için kaptanlar filoyu toplamalılar.

Re-Engineering – Bu yeni özellik, oyuncuların silahlar dahil, mevcut öğelerinin modunu değiştirmesini sağlıyor.

Omega Molecule Stabilization – Oyuncular, yoğun istek üzerine geri dönen bu etkinliğe, Q’nun uzay boyunca sakladığı Omega partiküllerini toplamak için katılabilirler. Bu molekülleri stabilize etmek, bu yılın yıldönümü gemisi, T6 Denorios-class Bajoran Interceptor için kullanılabilen ödül kuponları kazandırır.

  1. Yıldönümü Party Poppers – Kaptanlar Q ile buluşup, heyecan verici yeni efektler oluşturmalarını sağlayan özel bir etkinliğe katılabilir.

LootCrate Dağıtımı – Oyuncular Star Trek Online’ı Facebook ve Twitter‘da takip ederek Loot Crate‘den, her iki ayda bir özel Star Trek kıyafeti ve koleksiyon öğeleri sunan, bir yıllık Star Trek Mission Crate aboneliği kazanabilirler. Bu ayın sonundan itibaren her crate, yıldız gemileri, Köprü Subayları, teçhizat ve özel emote’lar dahil, Star Trek Online için oyun-içi öğeleri açan kodlar da içerecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!