-->
Monster Hunter: World Bu Sonbaharda PC’lere Geliyor

Yapımcı Ryozo Tsujimoto yılbaşı mesajında Monster Hunter: World’un PC sürümünün bu sonbaharda geleceğini söyledi. Japonya’da PlayStation 4 için kullanılabilir oyun, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ocak’ta dünya çapında çıkış yapacak. Tsujimoto açıklamasında ” Şu anda PC sürümünün üzerinde çok çalışıyoruz ve 2018 sonbaharında bu sürümü çıkarmayı hedefliyoruz. Sizi ilerleyen günlerde daha fazla ayrıntıyla güncelleyeceğim ve sabrınız için teşekkür ederiz.” […]

04.01.2018 | ulasufuk

Yapımcı Ryozo Tsujimoto yılbaşı mesajında Monster Hunter: World’un PC sürümünün bu sonbaharda geleceğini söyledi.

Japonya’da PlayStation 4 için kullanılabilir oyun, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ocak’ta dünya çapında çıkış yapacak. Tsujimoto açıklamasında ” Şu anda PC sürümünün üzerinde çok çalışıyoruz ve 2018 sonbaharında bu sürümü çıkarmayı hedefliyoruz. Sizi ilerleyen günlerde daha fazla ayrıntıyla güncelleyeceğim ve sabrınız için teşekkür ederiz.” dedi. Tsujimoto ayrıca, Monster Hunter: World’un konsol sürümleri için yeni canavarların da aralarında bulunduğu ücretsiz güncellemelerin planlandığını yineledi.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!