-->
Logitech, “2017 Good Design Awards”tan 19 Ödülle Döndü

Ürünleriyle üst üste 7 yıldır GOOD DESIGN ödülünü alan Logitech, “2017 GOOD DESIGN Award” kapsamında 19 ödüle birden layık görüldü. 4K çekim yapabilen kamera Logitech Brio,  Ev güvenlik kamerası Logitech Circle 2, Dünyanın ilk kablosuz şarj sistemi Logitech G POWERPLAY, Mekanik oyun klavyesi ve oyun kulaklığı Logitech G413, Logitech G433, Logitech G233, Multi device kablosuz klavye ve mouse Logitech K780, Logitech M720 Triathlon, Kablosuz klavye […]

15.01.2018 | ulasufuk

Ürünleriyle üst üste 7 yıldır GOOD DESIGN ödülünü alan Logitech, “2017 GOOD DESIGN Award” kapsamında 19 ödüle birden layık görüldü.

Her yıl dünyanın dört bir köşesinde üretilen yenilikçi endüstriyel ürünlerin ve grafik tasarımların ödüllendirildiği yarışma hakkında bilgi veren Logitech Tasarım Müdürü Alastair Curtis, “Logitech, 2017 yılında birçok farklı kategoride aldığı tasarım ödülleriyle kendi şirket rekorunu kırdı. İnsanların sevdiği ve keyif aldığı istisnai ürünler tasarlama hedefimizi tanıyan saygın kurumlar tarafından sürekli ödüllendirilmek bizi onurlandırıyor. Özenle yürüttüğümüz çalışmaların, Good Design gibi prestijli bir yarışmada 7 yıldan bu yana ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Good Design Ödülleri, “Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi” ile “Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi”nin işbirliğiyle düzenleniyor.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!