-->
Global Game Jam İstanbul @BUG’ın Ana Sponsoru Netmarble

Dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu Global Game Jam İstanbul’da 10’uncu yılına girecek dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu olan Global Game Jam (GGJ) , 26-28 Ocak 2018 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda İstanbul’da Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü BUG Lab’de düzenlenecek. Netmarble Türkiye’nin ana sponsoru olduğu GGJ İstanbul’un açılış konuşmasını Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek […]

23.01.2018 | ulasufuk

Dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu Global Game Jam İstanbul’da

10’uncu yılına girecek dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu olan Global Game Jam (GGJ) , 26-28 Ocak 2018 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda İstanbul’da Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü BUG Lab’de düzenlenecek.

Netmarble Türkiye’nin ana sponsoru olduğu GGJ İstanbul’un açılış konuşmasını Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek gerçekleştirecek. Oyun geliştiriciler 48 saatlik GGJ maratonunda oyun projeleri geliştirip tüm dünyaya sunacak.

Oyun geliştiricilerini buluşturan, dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu Global Game Jam (GGJ), dünyanın dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’da da 26-28 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Netmarble Türkiye ana sponsorluğunda ve Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde, bu yıl 10’uncusu düzenlenen maratonda, BAU Galata Kampüsü BUG Lab’de bir araya gelecek profesyonel ve amatör oyun geliştiriciler, kendi ekiplerini kurarak, 48 saat boyunca durmaksızın oyun projelerini hayata geçirecek.

Açılış konuşmasını Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek’in gerçekleştireceği GGJ’de geçen yıl 95 ülkeden oyun geliştirme ekipleri, sadece bir hafta sonunda 7 binin üzerinde oyun geliştirdi.

Oyununu tüm dünya görsün

Öğrencisinden profesyoneline herkesin katılabileceği bu etkinlikte, daha önce beraber çalışmamış olan ama oyun yapımı aşkıyla yanan kişiler, cuma akşamından pazar öğleden sonraya kadar geçecek zaman içerisinde, belirlenen bir tema üzerinde, spontane oyun projeleri üretecek ve etkinliğin sonunda bu projeleri tüm dünyaya sunacaklar.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!