-->
ESO | Dragon Bones DLC’si ve Güncelleme 17 İle İlgili İlk Detaylar

ESO’da ejderha vakti! Daha doğrusu, namevt ejderhalar! Zenimax Online Studios,  The Elder Scrolls Online için 2018’in ilk büyük güncellemesi ile ilgili detayları paylaştı – Dragon Bones ismindeki iki zindanlı DLC Oyun Paketi ve içinde bir çok yeni özellik bulunan ve ESO’yu daha da iyi hale getirecek ücretsiz Güncelleme 17. Dragon Bones ve Güncelleme 17’nin Şubat […]

15.01.2018 | ulasufuk

ESO’da ejderha vakti! Daha doğrusu, namevt ejderhalar!

Zenimax Online Studios,  The Elder Scrolls Online için 2018’in ilk büyük güncellemesi ile ilgili detayları paylaştı – Dragon Bones ismindeki iki zindanlı DLC Oyun Paketi ve içinde bir çok yeni özellik bulunan ve ESO’yu daha da iyi hale getirecek ücretsiz Güncelleme 17. Dragon Bones ve Güncelleme 17’nin Şubat ayında yayınlanması planlanıyor.

Dragon Bones DLC Oyun Paketinde iki yeni zindan bulunacak – Scalecaller Peak ve Fang Lair – hem normal, hem veteran modlarda mevcut olacak bu zindanlarda son bosslar için bir de Hard Mode bulunacak. Bu yeni zindanlarda oyuncular hastalıklı ogreler, güçlü büyücüler ve onların namevt minyonları, hatta kadim bir ejderhanın canlandırılmış kemiklerine kadar yeni ve eski bir çok düşmanla karşılaşacaklar.

Oyuncular yeni eşyalar ve yaratık setleri, ganimetler ve başarımlara ek olarak bu zindanlardan birine girdikleri an sahip olacakları Renegade Dragon Priest maskesi ile de ödüllendirilecekler. Dragon Bones DLC Oyun Paketi ESO Plus üyelerine ücretsiz sunulacak, üye olmayan oyuncular ise paketi Crown Store üzerinden satın alabilecekler.

Herkese ücretsiz sunulacak Güncelleme 17 ise Dragon Bones ile aynı anda yayınlanacak ve içinde şunlar bulunacak:

  • Kostüm Sistemi: oyuncular giydikleri ekipman ne olursa olsun görünüşünü bağımsız olarak özelleştirebilecekler
  • İki Yeni Savaş Alanı: Orc Kalesi Mor Khazgur ve Cüce Harabeleri Deeping Drome 4v4v4 çok oyunculu savaşlar için iki yeni arena sunuyor (Battlegrounds PvP modu ESO: Morrowind gerektirir)
  • Ev Depolama Sistemi: sıkça istenilen bu özellik sayesinde oyuncular Homestead ev sistemi yoluyla eşyalarını evlerine güvenli biçimde kilitleyerek saklayabilecekler
  • Ek Oynanış Özellikleri: oyuncuları level atladıklarında en iyi ekipman ve yetenek seçimi için yönlendirecek olan Level Atlama ve Yetenek Danışmanları ve sinerji yaratan yetenekleri tanımanızı kolaylaştıracak yeni savaş yenilikleri hem yeni, hem de tecrübeli oyuncuların ESO’yu daha rahat oynamalarını sağlayacak.

Güncelleme 17’ye dahil olan tüm yenilikler, tüm Elder Scrolls Online oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Dragon Bones DLC Oyun Paketi ve Güncelleme 17 hakkında detaylı bilgiler için The Elder Scrolls Online web sayfasındaki makaleyi okuyabilirsiniz.

https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/26281



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!