-->
Acer Chromebook 11 İçerik Tüketimi, Üretkenlik ve Eğlence İçin Birebir!

Gün boyu kullanım için 10 saate varan pil ömrü Sessiz, güvenilir ve fansız tasarımı ile ortak alanlarda kullanım için ideal Hızlı veri transferi, şarj etme ve görüntü çıkışları için iki USB 3.1 Tip C port Dokunmatik veya dokunmatik olmayan ekran seçenekleriyle Satışa sunulduğu andan itibaren eksiksiz Google Play desteği Acer LAS VEGAS’ta düzenlenen CES’te , […]

08.01.2018 | ulasufuk

  • Gün boyu kullanım için 10 saate varan pil ömrü

  • Sessiz, güvenilir ve fansız tasarımı ile ortak alanlarda kullanım için ideal
  • Hızlı veri transferi, şarj etme ve görüntü çıkışları için iki USB 3.1 Tip C port
  • Dokunmatik veya dokunmatik olmayan ekran seçenekleriyle
  • Satışa sunulduğu andan itibaren eksiksiz Google Play desteği

Acer LAS VEGAS’ta düzenlenen CES’te , tüm gün kullanım için 10 saate kadar pil özelliğiyle güçlü bir günlük performans ve taşınabilir bir tasarım sunan yeni Chromebook 11 serisini tanıttı.

Yeni Acer Chromebook 11; taşınabilir, fansız bir tasarım ve 11,6 inçlik bir ekran sunuyor; bu yüzden cihazı sık sık yanında taşıyacak ya da ortak alanlarda kullanacak tüketiciler ve aileler için birebir. Ayrıca iki USB 3.1 Tip C portu sayesinde Acer Chromebook 11’i çevre aygıtlarına bağlayabilir; telefonunuzu ve başka cihazları şarj edebilir, hatta daha büyük bir ekranda içerik paylaşabilirsiniz.

Acer Inc. IT Ürünleri Birimi Ticari ve Çıkarılabilir Bilgisayarlar Departmanının Genel Müdürü James Lin, yeni Acer Chromebook 11’in, Chrome OS işletim sisteminin tüm avantajlarını mükemmel bir fiyatta sunan ve güçlü performans gösteren Acer geleneğini sürdürdüğünü ifade ediyor ve ekliyor: “Chromebook’ların, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı çalışmak ve oyun oynamak için hızlı, kolay ve güvenli oldukları yaygın bir şekilde bilinmektedir. Kullanıcılar, yeni Acer Chromebook 11’in Google Play desteği sayesinde bu bilgisayarla oyun oynayabilir, üretkenliklerini sürdürebilir, içeriklerin keyfini çıkarabilir ve daha pek çok şeyi yapabilirler.”

Google Chrome ile daha fazlasını yapın; 10 saatlik pil ömrü, güçlü ve sessiz performans

Acer Chromebook 11 ; Google Drive, Gmail ve çeşitli kullanışlı Chrome uygulamaları ve uzantıları dahil olmak üzere Google ekosistemine kolay erişim sağlıyor. Acer Chromebook 11, aynı zamanda, satışa sunulduğu andan itibaren Google Play’i eksiksiz bir şekilde destekliyor olacak. Yani kullanıcılar, onlara daha fazla eğlence sunan, bağlı kalmalarını ve üretkenliklerini devam ettirmelerini sağlayan Google Play’deki milyonlarca Android uygulamasına erişebilecek. Üstelik Acer Chromebook 11, tek bir şarjla 10 saate kadar pil ömrü sağladığından kullanıcıların güç adaptörlerini yanlarında taşımaları da gerekmeyecek.

Müşteriler, en yeni Intel® Celeron® işlemcileriyle güçlü bir performans sunan Acer Chromebook 11 sayesinde aynı anda birden fazla uygulama ve sekmenin keyfini çıkarabilecek. Acer Chromebook 11, 2GB veya 4GB bellek ve 16GB veya 32GB eMMC depolamayla birlikte geliyor. Cihazın fansız tasarımı, sessizce çalışmasını sağlarken bu bilgisayarı, kütüphaneler ya da kahve dükkanları gibi ortak alanlarda kullanım için birebir yapıyor.

Çevre aygıtlarına kablosuz bağlı kalın

Yeni Acer Chromebook 11, hem cihazın kendisinin hem de başka ürünlerin şarj edilmesi, hızlı veri transferi ve HD ekranlara bağlanmak için kullanılabilen iki USB 3.1 Tip C Gen 1 portuyla birlikte geliyor. Ayrıca müşteriler, içerik erişimi ve transferi için MicroSD kart okuyucuyu da kullanabilirler. Acer Chromebook 11’de iki USB 3.0 portu ve Bluetooth 4.2 de mevcut. Müşteriler, hızlı ve güvenilir 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi kablosuz bağlantı standardı ile ağlarına bağlanabilirler.

Taşınabilir tasarımda görüntü seçenekleri

Acer Chromebook 11, dokunmatik veya dokunmatik olmayan modellerindeki 11,6 inçlik IPS ekranı ve 1366×768 çözünürlük ile keskin ve okunaklı yazıların yanı sıra canlı ve berrak videolar ve fotoğraflar sunuyor. Yüksek dinamik aralıklı (HDR) kamerası, berrak ve daha parlak fotoğraflar yaratmanın yanı sıra Google Hangouts ve web sohbetleri için video sağlıyor. Çift stereo hoparlörleri ve dahili mikrofonu, yüksek kalitede ses sunarak webcam deneyimini zenginleştiriyor.
Yalnızca 0,71 inç (18,15 mm) inceliğindeki ve 2,43 pound (1,1 kg) hafifliğindeki ince ve taşınabilir form faktörü Acer Chromebook 11’i her yerde kullanmaya elverişli, ideal bir bilgisayar haline getiriyor.

Acer Chromebook 11 güvenlik ve işbirliğini kolaylaştırıyor

Chromebook’ların kullanımı oldukça kolay ve birden fazla kullanıcı tarafından paylaşılmak için ideal. Müşterilerin Gmail, Google Docs, uygulamalar, uzantılar, yer işaretleri ve başka bilgilere erişmek için kendi Google hesaplarına girmeleri yeterli. Chrome OS, sürekli değişen çevrimiçi tehditlere karşı korunmak amacıyla otomatik olarak güncellendiğinden ilave güvenlik sağlıyor. Birçok Chromebook müşterisi; dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları bulut ortamında güvenli bir şekilde saklayan ve Chromebook’ları kaybedilse ya da çalınsa bile dosyaların ve belgelerin en güncel sürümlerinin daima kullanılır olduğunu garantileyen Google Drive üzerinde dosyalarını depolayabilir.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik:

Acer Chromebook 11 serisindeki birkaç model (CB311-8HT/CB311-8H), Kuzey Amerika’da Nisan ayında 249$’dan başlayan fiyatlarla ve Avrupa, Orta Doğu ve Asya’da Mart ayında 249€’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!