-->
Yeti Oyun Stüdyosu POCO’yu Sunar

Yeti Oyun Stüdyosu Bugün Yeni Mobil Oyunları Olan POCO’ yu Yayınladı POCO bağımlılık yaratan basit ve eğ lenceli bir mobil puzzle-bilmece oyunudur. Bu sürükleyici oyunda zaman sı nı rı olmadan üstte görünen ş ekli aş ağı da yerleş tirip yatay ve dikey bir bütün sı rayı yok ederek puanlar toplayı n yeni Poco’lar ve bonuslar […]

11.12.2017 | ulasufuk

Yeti Oyun Stüdyosu Bugün Yeni Mobil Oyunları Olan POCO’ yu Yayınladı

POCO bağımlılık yaratan basit ve eğ lenceli bir mobil puzzle-bilmece oyunudur.
Bu sürükleyici oyunda zaman sı nı rı olmadan üstte görünen ş ekli aş ağı da yerleş tirip yatay ve dikey bir bütün sı rayı yok ederek puanlar toplayı n yeni Poco’lar ve bonuslar gelsin. Bombayı patlatarak geniş alanlar açın.
Facebook arkadaş ları nı zla yarı ş ı n ve onları geçtikçe bonus puan ve Poco’lar kazanın.

Yeti Oyun Stüdyosu Hakkında

Yeti Oyun Stüdyosu oyun tutkulu bir grup iş arkadaş ı tarafı ndan kuruldu. Ş irket gelecek projeleri fi nanse etme hedefi ile dijital ajans olarak “ Yeti Interactive”
adı yla 2012’ de faliyete baş ladı . Yeti ilk 2 yı lı nda çeş itli müş teriler için advergame ve çeş itli dijital etkinlik oyunları geliş tirdi. Yeti’ nin daha önce çı kardı ğı sosyal quiz oyunu “ Guess About Me” ve türkçe versiyonu “ İ nsan Sarrafı ” E-Tohum 2014’ te yüksek potansiyelli 15 giriş im arası nda, daha sonra çı karttı kları “Pets and Planes ” ve Hayrettin de en beğenilen yerli yapı m oyunlar arası nda yer aldı .
Ayrı ntı lı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz, www.yetigames.net

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!