-->
World of Tanks Konsol Sürümleri, Yeni Savaş Hikayesi “Kaçak Kaplan” ile Heyecanın Dozunu Arttırıyor

2. Dünya Savaşının önemli çarpışmalarından El-Alameyn Muharebesi, yeni savaş hikayesi “Kaçak Kaplan” ile hayat bulacak Wargaming, World of Tanks konsol sürümlerine geçtiğimiz aylarda gelen öykü modu savaş hikayelerine bugün itibariyle bir yenisini daha eklediğini açıkladı. PlayStation®4 Pro, PlayStation®4, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One ve Xbox 360 üzerinden oynanabilen bu yeni hikayede tankçılar, […]

06.12.2017 | ulasufuk

2. Dünya Savaşının önemli çarpışmalarından El-Alameyn Muharebesi, yeni savaş hikayesi “Kaçak Kaplan” ile hayat bulacak

Wargaming, World of Tanks konsol sürümlerine geçtiğimiz aylarda gelen öykü modu savaş hikayelerine bugün itibariyle bir yenisini daha eklediğini açıkladı. PlayStation®4 Pro, PlayStation®4, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One ve Xbox 360 üzerinden oynanabilen bu yeni hikayede tankçılar, üç bölümden oluşan “Kaçak Kaplan” modunda Kuzey Afrikada bulunan bir “Tiger” üretim tesisine sızacak ve tank prototipini çalarak hem tarihin hem de El-Alameyn Muharebesinin seyrini değiştirmeye çalışacaklar.

Bu hikayede müttefik birlikler tarafındayız ve Alman tank üretim tesisine sızmayı başarıyoruz. Hedefimiz, Almanların yapım aşamasında olan ve oldukça sıkı korunan yeni Panzer VI Tiger tank prototipini ele geçirmek. Sert kum fırtınasına aldırmadan Fransız direniş askeri Marianne Durieux olarak bu imkansız gibi görünen göreve atılacak ve tank prototipini ele geçirerek düşman tesisinden kaçacağız. Kırmızı alarmdaki Alman güçleri attığımız her adımda karşımıza dikilecek ve ne pahasına olursa olsun prototipi ele geçirmemize engel olmaya çalışacaklar.

Kaçak Kaplan görevinin müzikleri, efsanevi oyun müzikleri bestecisi Inon Zur tarafından yapıldı. Zur, daha önce Fallout 3, Fallout 4, Dragon Age: Origins, Dragon Age ve Crysis gibi oyunlara müzikleriyle hayat vermiş bir sanatçı. Aynı zamanda kendisi de orduda tank piyadesi olarak görev yapmış olan müzisyen, World of Tanks’in bu yeni savaş hikayesinin hakkını fazlasıyla veriyor.

Savaş hikayeleri kipine gelen beşinci öykü olan Kaçak Kaplan, ücretsiz olarak oynanabilmekte. Şimdiye kadar oyuna eklenen tüm savaş öyküleri, toplamda 12 saatten fazla oynanabilirliğe sahip ve dilerseniz tek başınıza dilerseniz arkadaşlarınızla çok oyunculu olarak deneyimlenebiliyor. PlayStation®4 Pro ve Xbox One X sahipleri, bu birbirinden heyecanlı öyküleri 4K olarak ve HDR desteğiyle oynayabilirler.

Savaş öyküleri kipi ve World of Tanks konsol sürümleriyle ilgili detaylı bilgi için http://console.worldoftanks.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!