-->
Seven Knights’a Yeni Kahraman Ingrid Eklendi

Netmarble Games mobil RPG oyunu Seven Knights’a yeni karakter Ingrid’in eklediğini açıkladı. Spike ve Lania arasındaki savaşın kurbanlarından biri olan Ingrid eşsiz yeteneklere sahip. Ayrıca oyunda maskot satışları kolaylaşırken kahramanları güçlendirmek için pek çok etkinlik hazırlandı. Ingrid, Spike ve Lania arasındaki savaşta ailesini ve dostlarını kaybetti. Bu yüzden intikam almak için Spike’ı arıyor. Ingrid’in kanatma […]

14.12.2017 | ulasufuk

Netmarble Games mobil RPG oyunu Seven Knights’a yeni karakter Ingrid’in eklediğini açıkladı. Spike ve Lania arasındaki savaşın kurbanlarından biri olan Ingrid eşsiz yeteneklere sahip. Ayrıca oyunda maskot satışları kolaylaşırken kahramanları güçlendirmek için pek çok etkinlik hazırlandı.

Ingrid, Spike ve Lania arasındaki savaşta ailesini ve dostlarını kaybetti. Bu yüzden intikam almak için Spike’ı arıyor. Ingrid’in kanatma yeteneği geçmişte başından geçen olaylardan geliyor. Ingrid kanayan bir hedefe saldırdığında, tüm düşmanlar ek hasar alıyor. Bu nedenle oyun içinde oldukça stratejik öneme sahip bir karakterdir.

Maskot satmak kolaylaştı

Yeni güncellemeyle birlikte Seven Knights oyununda tüm maskotları aynı anda satmak için çeşitli kolaylıklar eklendi. Geliştiriciler, oyuncuların talep ve isteklerine büyük önem veriyor ve bu doğrultuda değişiklikleri oyuna eklediler. Ayrıca macera sırasında alınan eşyalar ile diğer eşyaları takas etme sistemi de oyuna eklendi.

Bu güncellemenin kutlaması kapsamında, Seven Knights oyuncular için çok sayıda etkinlik hazırladı. Oyuncular bu etkinliklerde kahramanlarını güçlendirebilir ve indirimli anahtarlar alabilecek.

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: (http://sevenknights.netmarble.com).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!