-->
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 16 Kasım – 19 Kasım Arasında Ücretsiz

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 16-19 Kasım Tarihleri arasında Ücretsiz Oynanacak FRAGMAN: YOUTUBE GÖRÜNTÜ: İNDİR Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, 16 Kasım – 19 Kasım 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabilecek. Oyuncular, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Uplay ve Steam üzerinden Windows PC’de 20 milyondan fazla oyunculu Rainbow Six Siege topluluğuna katılabilecek. Ücretsiz hafta […]

15.11.2017 | ulasufuk

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 16-19 Kasım Tarihleri arasında Ücretsiz Oynanacak

FRAGMAN: YOUTUBE

GÖRÜNTÜ: İNDİR

Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, 16 Kasım – 19 Kasım 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabilecek. Oyuncular, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Uplay ve Steam üzerinden Windows PC’de 20 milyondan fazla oyunculu Rainbow Six Siege topluluğuna katılabilecek. Ücretsiz hafta sonu boyunca oyunu deneyen oyuncular, oyunu alıp ilerlemelerini sürdürebilir ve kesintisiz olarak oynamaya devam edebilirler. İkinci yılın 4. Sezonundan en son içerik olan Operation White Noise, 20 Kasım 2017’de Teknik Test Sunucusu’na (PC) yüklenecek.

Operation White Noise, Güney Kore’de Seul silüetinin üzerinde gözlem kulelerinde yeni bir harita seti sunuyor. Güney Kore’nin 707. Özel Görev Taburunun iki üyesi ve Polonya GROM’dan yeni bir Operatör de dahil olmak üzere üç yeni operator mücadeleye katılıyor.

White Noise Operation ile ilgili ek ayrıntılar, 19 Kasım 2017’de Pro League Finalleri sırasında açıklanacak. Operation White Noise oynanışına göz atmak için saat 23:00’da canlı yayını izleyebilirsiniz: https://www.twitch.tv/rainbow6

Daha fazla bilgi için: https://rainbow6.ubisoft.com



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.