-->
Lineage 2: Revolution, 54 Ülkede App Store ve Google Play’de Yayında

1,5 milyon kayıtlı oyuncunun beklediği gün geldi… Merakla beklenen Mobil MMORPG Lineage 2: Revolution’a 1 buçuk milyondan fazla ön kayıt yapıldı. Lineage 2: Revolution mobil platformu için geliştirilen en büyük ölçekli oyun olma özelliğine sahip. Asya’daki en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble, merakla beklenen oyunu, Lineage 2: Revolution’ı 54 ülkede yayınladı. Oyun daha piyasaya sürülmeden […]

15.11.2017 | ulasufuk

1,5 milyon kayıtlı oyuncunun beklediği gün geldi…

Merakla beklenen Mobil MMORPG Lineage 2: Revolution’a 1 buçuk milyondan fazla ön kayıt yapıldı. Lineage 2: Revolution mobil platformu için geliştirilen en büyük ölçekli oyun olma özelliğine sahip.

Asya’daki en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble, merakla beklenen oyunu, Lineage 2: Revolution’ı 54 ülkede yayınladı. Oyun daha piyasaya sürülmeden 1 buçuk milyonun üzerinde oyuncu ön kayıt yaptırdı.

Oyun geçen sene Güney Kore’de yayınlanmış ve Google Play ve App Store’da, 11 Asya bölgesinde en çok kazandıran oyun olmuştu. Ağustos ayında Japonya’da yayınlanan oyun, App Store’da 18 saat içinde en çok kazandıran oyun oldu. Lineage 2: Revolution, Kuzey Amerika’daki en büyük ölçekli çok oyunculu mobil oyundur.

Lineage 2: Revolution, ücretsiz, mobil MMORPG türünde bir oyun ve kökleri çevrimiçi PC oyunu “Lineage 2”’ye dayanıyor. Lineage 2: Revolution, PC platformu kökenini koruyarak, tüm bu özellikleri mobil platformda sunuyor. Harika açık alanlar, akınlar, 200 oyunculu kale kuşatmaları, karakter tasarım özellikleri ve sınıflar oyuncuları bekliyor. Eksiksiz özellikli bu MMORPG oyunu, açık dünya, gerçek zamanlı 3’e 3, 5’e 5, 20’ye 20 ve 50’ye 50 PvP savaşları sunuyor. Unreal 4 ile de bu tecrübe en üst seviyeye taşınıyor.

Netmarble Games’in Chief Global Officer’ı Seungwon Lee: “Lineage 2: Revolution oyunumuz ile ilgili gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutluyuz. Netmarble’daki herkes bu açılışa odaklandı ve Lineage 2: Revolution’ı oyuncularımızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

Lineage 2: Revolution, geçen ay TwitchCon’da Kuzey Amerika’lı oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. Netmarble, ünlü sunucu Conan O’Brien ile birlikte oyunu tanıttı ve yayın tarihini açıkladı. Ayrıca 50’ye 50 Kale Kuşatması oyun modu da oyunculara gösterildi. Tüm dünyadan büyük ilgi gören bu tanıtım, Twitch’de 1 milyon 200 binden fazla izleme aldı.

Lineage 2: Revolution hakkında daha fazla bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz: http://l2.netmarble.com.

Lineage 2: Revolution tanıtım videosu: www.youtube.com/watch?v=yqzJhrT7d38



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.