-->
Gears Of War 4 ve Killer Instinct İçin Karşılaştırmalar Yapıldı

Xbox One X, 7 Kasım 2017 tarihinde, yani bu hafta Salı günü itibarıyla dünya genelinde satışa sunulacak. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği yeni Xbox One konsolu, gerçek 4K ve HDR desteği ile bizlere göz alıcı bir oyun deneyimi yaşatacak. Tabii ki bunun yanında Netflix gibi uygulamaların da bu güçten en iyi şekilde yararlanacağını da belirtmeden geçmeyelim. Geçtiğimiz günlerde ise Gears Of War […]

06.11.2017 | ulasufuk

Xbox One X7 Kasım 2017 tarihinde, yani bu hafta Salı günü itibarıyla dünya genelinde satışa sunulacak. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği yeni Xbox One konsolu, gerçek 4K ve HDR desteği ile bizlere göz alıcı bir oyun deneyimi yaşatacak. Tabii ki bunun yanında Netflix gibi uygulamaların da bu güçten en iyi şekilde yararlanacağını da belirtmeden geçmeyelim. Geçtiğimiz günlerde ise Gears Of War 4 ve Killer Instinct oyunlarının dahil olduğu bir karşılaştırma da yapıldı.

Xbox OnePC ve Xbox One X platformlarının karşı karşıya geldiği karşılaştırmada, bahsi geçen oyunların Xbox One versiyonları 1080p çözünürlüğe yükseltilmiş. Xbox One X için çıktı alma ayarı 1080p olarak ayarlanırken, PC için ise 2 Kasım 2017 tarihinde yayınlanmış olan sürücü güncellemesi ile çift NVIDIA GeForce GTX 1070 kullanılmış. Oyunların grafik ayarı ise 1080p çözünürlükte Ultra olarak ayarlanmış.

İyi seyirler dileriz!

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!