-->
Football Manager 2018 Piyasaya Çıktı!

Piyasaya çıktığı anda dünya üzerinde büyük bir sükse yapan, özellikle Türk oyuncuların ve oyun camiasının dilinden düşürmediği bir oyun olan Football Manager 2018 piyasaya çıktı! 600.000’in üzerinde gerçek oyuncu, 50 ülke ve dünyanın en büyük spor kulüplerini bünyesinde barındıran Football Manager 2018’de, hangi oyuncuyu satın alıp, satacağınızdan, bütçe yönetimi ve taktiksel yaklaşımlara kadar neredeyse her […]

10.11.2017 | ulasufuk

Piyasaya çıktığı anda dünya üzerinde büyük bir sükse yapan, özellikle Türk oyuncuların ve oyun camiasının dilinden düşürmediği bir oyun olan Football Manager 2018 piyasaya çıktı!

600.000’in üzerinde gerçek oyuncu, 50 ülke ve dünyanın en büyük spor kulüplerini bünyesinde barındıran Football Manager 2018’de, hangi oyuncuyu satın alıp, satacağınızdan, bütçe yönetimi ve taktiksel yaklaşımlara kadar neredeyse her şey artık sizin elinizde olacak. Dolayısıyla oldukça gerçekçi bir futbol menajerliği oyununu deneyimlemeye hazır olun.

Tüm bunların dışında, taktikleri oyunculara göre oluşturmak ya da futbolcuları kendi düşünceniz ve perspektifiniz ile eğitmek mümkün olacak.

Football Manager 2018’de takım içerisindeki futbolcuların psikolojik ve duygusal etmenleri de artık oyunda. Yani, takıma aldığınız ya da yedek kulübesinde bıraktığınız futbolcular, takım içerisinde var olan uyumu etkileyecek.

Türkiye’de en popüler oyunları en uygun fiyatlarla oyunseverlerle buluşturan Voidu’da Football Manager 2018, 119 TL yerine sadece 85 TL! FM 2018’i buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.



Popüler Haberler


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.