-->
The Evil Within 2’nin Çıkış Fragmanı

The Evil Within 2’nin 13 Ekim’deki resmi çıkış tarihini kutlamak için bir çıkış fragmanı yayınlandı. The Evil Within 2’de Sebastian Castellanos STEM’den doğan kabusta anlatılamaz korkularla bir kez daha karşı karşıya kalıyor. Ancak bu sefer, Sebastian’ın misyonu şahsi: Uzun yıllar önce kaybettiğini düşündüğü kızı Lily’yi arıyor ve dünya etrafında parçalanmaya başladığından zamana karşı yarışıyor. Sebastian, […]

12.10.2017 | ulasufuk

The Evil Within 2’nin 13 Ekim’deki resmi çıkış tarihini kutlamak için bir çıkış fragmanı yayınlandı.

The Evil Within 2’de Sebastian Castellanos STEM’den doğan kabusta anlatılamaz korkularla bir kez daha karşı karşıya kalıyor. Ancak bu sefer, Sebastian’ın misyonu şahsi: Uzun yıllar önce kaybettiğini düşündüğü kızı Lily’yi arıyor ve dünya etrafında parçalanmaya başladığından zamana karşı yarışıyor. Sebastian, herşey yerle bir olmadan Lily’i kurtarmalı.

Ancak, Sebastian’ın Lily’i bulmaya çalışırken yüzleşmesi gereken tek şey Union sokaklarında serbestçe dolaşan groteskler değil… STEM, birkaç dengesiz kişinin iradesinde şekillenen ya da bozulan bir dünya. Belki de gerçek korku, zayıflamış sistemi kendi iradelerine dönüştürmek niyetinde olan sapkın fotoğrafçı Stefano ve ‘dürüst’ rahip Theodore ile içeride kapana kısılmış insan canavarlar olabilir.

Kabusa geri dönmeye hazır mısınız? Stefano ve Theodore dünyayı parçalamadan önce Lily’i bulabilecek misiniz? Daha fazla detay için Bethesda.net sitesini ziyaret edin ve unutmayın tek çıkış yolu… içeride.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!