-->
Star Wars Hayranları, D&R’larda Artırılmış Gerçeklikle ‘GücüBul’acak

D&R’ da Star Wars fırtınası başlıyor Hayranlarının heyecanla beklediği ‘Star Wars: Son Jedi’ filmi öncesi, yeni filme ait karakter ve ürünler “Star Wars Güç Günü” etkinliği ile D&R işbirliğinde görücüye çıkıyor. Star Wars hayranları, D&R mağazalarında gerçekleştirilecek etkinlik sırasında “GücüBul” deneyimi ile artırılmış gerçeklikte Jedi, Darth Vader ve daha pek çok karakterle yan yana gelebilecek. […]

06.10.2017 | ulasufuk

D&R’ da Star Wars fırtınası başlıyor

Hayranlarının heyecanla beklediği ‘Star Wars: Son Jedi’ filmi öncesi, yeni filme ait karakter ve ürünler “Star Wars Güç Günü” etkinliği ile D&R işbirliğinde görücüye çıkıyor. Star Wars hayranları, D&R mağazalarında gerçekleştirilecek etkinlik sırasında “GücüBul” deneyimi ile artırılmış gerçeklikte Jedi, Darth Vader ve daha pek çok karakterle yan yana gelebilecek.

Son 50 yılın en kült filmlerinden kabul edilen Star Wars, merakla beklenen “Star War: Son Jedi” filmi ile 13 Aralık’ta Amerika’dan da önce Türk izleyicisiyle buluşacak. Heyecanla beklenen ve yepyeni karakterlerin hayranların beğenisine sunulacağı filmin vizyonu öncesinde, Disney ve D&R işbirliği ile tüm aileyi biraraya getirecek Star War Güç Günü etkinliği düzenlenecek.

6 Ekim Cuma günü saat 20.00’den itibaren İstanbul Etiler, Suadiye, İzmir Forum Bornava ve Ankara Tunalı Hilmi D&R mağazalarında gerçekleşecek Star Wars Güç Günü etkinlikleri kapsamında animasyon kitapçığından yüz boyamaya, lego challenge’tan origamiye kadar birbirinden renkli deneyimler, Star Wars hayranları ile ailelerini bekliyor olacak. Star Wars Güç Günü kutlamaları kapsamında seçili D&R noktalarında “GücüBul” adlı muhteşem bir artırılmış gerçeklik deneyimi de yer alacak. Katılımcılar, akıllı telefonlarına indirecekleri Star Wars uygulamasını başlatarak, mağaza içinde yer alan “GücüBul” logolu görseli okutarak bu deneyimin bir parçası olabilecekler. “GücüBul” deneyimi sayesinde karakterleri hiç olmadığı kadar gerçeğe yakın şekilde görecek olan Star Wars hayranları, ekrandaki karakterler ile fotoğraf ve video çekip bunları arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Bu deneyim içeriğinde yer verilen 15 farklı karaktere ait çipi toplayan katılımcılar, D&R noktalarında sürpriz hediyeler kazanacak.

Star Wars Güç Günü hakkında detaylar için: https://www.facebook.com/StarWarsTurkiye/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!