-->
Star Trek Online Kaptanları Sezon 14 –Emergence’a Geordi La Forge İle Katılıyor

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Sezon 14 – Emergence’ın Star Trek Online’ın PC versiyonu için yayında olduğunu ve daha sonra Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkacağını duyurdu. %100 ücretsiz Star Trek MMORPG’sinin sonraki büyük güncellemesinde oyuncular, Star Trek: The Next Generation’dan LeVar Burton tarafından seslendirilen efsanevi Yıldız Filosu […]

06.10.2017 | ulasufuk

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Sezon 14 – Emergence’ın Star Trek Online’ın PC versiyonu için yayında olduğunu ve daha sonra Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkacağını duyurdu. %100 ücretsiz Star Trek MMORPG’sinin sonraki büyük güncellemesinde oyuncular, Star Trek: The Next Generation’dan LeVar Burton tarafından seslendirilen efsanevi Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge ile devasa bir yeni koloniyi keşfedecekler.

Season 14 – Emergence, Tzenkethi ile yoğunlaşan savaşın hikayesini sürdürerek öne çıkan “Melting Pot” bölümüyle açılış yapıyor. Kaptanlar Alfa Kuadrantı’ndaki Dranuur Kolonisi’ne yolculuk yapıyorlar. Bu yepyeni koloni dünyası, anayurtlarını Tzenkethi’ye karşı savunmak için kısa süre önce güçlerini birleştiren Kentari ve Lukari tarafından kurulmuştur. Lukari Kaptan Kuumaarke (seslendiren: Kipleigh Brown) ve (LeVar Burton’ın oynadığı) Kaptan Geordi La Forge, oyuncuları yeni koloniyi keşfetmek ve Kentari ve Lukari arasındaki yeni oluşmuş işbirlikçi ruhu görmek için bir göreve götürüyor. Tur ve kolonide her şey yolunda gider görünürken, Tzenkethi’nin bu dünya için başka planları olabilir!

Sezon 14 – Emergence aynı zamanda, Kentari ve Lukari’nin yeni ortak anayurdunda kurulmuş yepyeni bir Filo Holding, bir Tzenkethi Red Alert, iki yeni Filo Holdingi savunma kuyruğu, özel bir filo tabanlı koloni savunma etkinliği ve “Miracle Worker” adında yeni bir Birincil Özelleştirme sunuyor. Bu güncellemeyle sunulan oynanış özellikleri şunları içeriyor:

Yeni Öne Çıkan Bölüm – Oyuncular, Kaptan Kuumaarke ve Kaptan Geordi La Forge ile buluşmak için yeni Lukari-Kentari yurdu gezegene ışınlanıyor. Tzenkethi kuvvetleri beklenmedik şekilde ortaya çıkınca olaylar hızla tırmanıyor.

Yeni Filo Holdingi – Oyuncular artık, Lukari ve Kentari’nin yurdu olan ortak kolonide tam ölçekli bir Filo Holding’i inşa edebilecekler. Bu, yıldız Üslerinden beri beş katmanlı gelişim ve ödüller sunan ilk Holding ve oyuncuların keşfedebilecekleri en büyük Filo Holdingi.

Yeni Birincil Özelleştirme ve Köprü Subayı Sınıfı – Geordi La Forge’un izinden giderek yeni Miracle Worker Birincil Özelleştirmesi, kaptanların, silah güçlendirme ve iyileştirme gibi mühendislik becerilerini geliştirmelerini sağlıyor. Ayrıca köprü subaylarını da aynı şeyi yapmak için eğitebiliyorlar.

Koloni Savunma Etkinliği – Filolar, kendi kolonilerini savunmak üzere eğitim yaparken hologram düşmanlar çağırıp kendileri için ödüller kazanabilir ve yeni Filo Holdinglerini geliştirebilirler.

Filo Holding Savunma Kuyrukları – Yeni koloni dünyası, Tzenkethi kuvvetlerine karşı, biri zeminde biri uzayda olmak üzere iki savunma kuyruğuna ev sahipliği yapıyor.

Tzenkethi Red Alert – Kaptanlar, Tzenkethi’yi Alfa Kuadrantı’ndaki uzay tabanlı 5 oyunculu kuyrukta yok etmek için takımlar kurabilirler.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!