-->
Plantronics’ten Konsol Oyunlarına Özel Tasarlanan Kulaklık

Son yıllarda kendi kitlesini oluşturan XBOX ve Playstation’a Plantronics’te yeni kulaklık modelleriyle ayak uydurdu. Tamamen konsol oyunlarına yönelik tasarlanan RIG ailesinin yeni oyuncuları, oyunlardaki üstün ses performansını deneyimlemek isteyenlere çözüm oluyor. RIG400HS ve RIG400HX, sadece konsol oyunlarında değil tablet, telefon veya bilgisayarlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor Gerçekçi ses deneyimi için özel olarak üretilen RIG400HS ve RIG400HX […]

11.10.2017 | ulasufuk

Son yıllarda kendi kitlesini oluşturan XBOX ve Playstation’a Plantronics’te yeni kulaklık modelleriyle ayak uydurdu. Tamamen konsol oyunlarına yönelik tasarlanan RIG ailesinin yeni oyuncuları, oyunlardaki üstün ses performansını deneyimlemek isteyenlere çözüm oluyor. RIG400HS ve RIG400HX, sadece konsol oyunlarında değil tablet, telefon veya bilgisayarlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor

Gerçekçi ses deneyimi için özel olarak üretilen RIG400HS ve RIG400HX kulaklıklar, oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Özellikle son yıllarda kendi kitlesini oluşturan Playstation ve XBOX ONE için tasarlanan kulaklıklar ses kalitesinin yanında konforu da ön planda tutuyor.

RIG serisinin önceki modellerinden izler taşıyan kulaklıklar rahat kullanımı ön planda tutan modüler bir yapıya sahip. Her iki modelde var olan 3,5 jak girişi, kulaklıkları kullanma alanınızı genişletiyor. Bilgisayar, tablet veya telefonla da kullanılabilen kulaklıklarda yer alan boom mikrofon, çevresel gürültüyü izole ederek net bir ses akışı sağlıyor. Çıkartılabilir mikrofon özelliği RIG400HS ve RIG400HX’in en önemli modüler detaylarından biri.

Oyun tutkunlarının en çok dikkat ettiği ağırlık ve konfor detaylarına tasarımıyla kalıcı bir çözüm bulan Plantronics, RIG 400 HS’nin ve RIG 400HX’in hafif yapısı ve ayarlanabilir kafa bandı uzun süreli kullanımlarda dahi kulağınızı yormuyor.

Oyun severlerin yeni gözdesi olacak RIG 400HS ve RIG 400HX model kulaklıklara Hepsiburada.com ve D&R mağazalarından ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!