-->
Neverwinter’ın Swords of Chult Güncellemesi Şimdi PC’de

Beş Kişilik Oyun Sonu Skirmish’ine Katılarak, Yenilenmiş PvP’de Diğer Maceracılarla SavaşBugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Neverwinter: Tomb of Annihilation’ın Swords of Chult güncellemesinin PC’ye şimdi ve Xbox One ile PlayStation®4 platformlarına yakında çıkacağını duyurdu. Son güncelleme, Forgotten Realms’da geçen ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonuna birkaç geliştirme getiriyor. Bunlar […]

26.10.2017 | ulasufuk

Beş Kişilik Oyun Sonu Skirmish’ine Katılarak, Yenilenmiş PvP’de Diğer Maceracılarla SavaşBugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Neverwinter: Tomb of Annihilation’ın Swords of Chult güncellemesinin PC’ye şimdi ve Xbox One ile PlayStation®4 platformlarına yakında çıkacağını duyurdu. Son güncelleme, Forgotten Realms’da geçen ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonuna birkaç geliştirme getiriyor. Bunlar arasında, Port Nyanzaru’daki dinamik oyun sonu Skirmish’i, bazı PvP değişiklikleri ve çok daha fazlası var.

Swords of Chult güncellemesi için basın içerikleri burada bulunabilir: https://perfectworld.app.box.com/v/SwordsofChultEU/folder/40907797459

Port Nyanzaru’nun surları, onu çevreleyen ormanlardan gelen, şehir sakinleri üzerine kaos salan kötülüklere maruz kaldı. Oyuncular her oynayışta değişen en yeni Skirmish’te, şehrin vahşiler tarafından talan edilip ele geçirilmemesini sağlamak için zorlu düşmanlara karşı savaşıyorlar. Ek olarak, çatışma becerilerini geliştirmek isteyen tüm seviyelerden rekabetçi maceracılar, tamamen yeni ödüller için yenilenmiş PvP’de başkalarına meydan okuyabilirler. PvP mekaniklerindeki bazı değişiklikler ve daha fazla Swords of Chult özelliği aşağıda bulunabilir:

“The Merchant Prince’s Folly” Skirmish’i – Port Nyanzaru zenginlikler ve onlara göz koymuş düşmanlarla doludur. Oyun sonunda tamamen yeni, dinamik bir beş oyunculu Skirmish’de şehrin ve sakinlerinin savunması maceracıları bekliyor. Yeni ödüller için şehri kurtarın!

PvP Güncellemeleri – Bu güncellemede Tenacity istatistiği kaldırıldı, PvP öğeleri artık etkinliğe göre daha da çok ölçekleniyor, dahası, zırh delmede daha fazla değişiklik yapıldı ve kontrol etkilerinin artık düşürücü dönüşleri var. Swords of Chult ayrıca yeni PvP teçhizat seti, kalıcı bir Solo PvP Sırası ve daha fazlasını takdim ediyor.
Envanter Yönetimi Güncellemeleri – Envanter yönetiminin kalitesini geliştirmek için, yeni sıralama seçenekleri arayüze eklendi, böylece oyuncular tüm öğeleri dizebilecek, tanımlayabilecek, tüm hazineyi görebilecek ve başka görüntüleme seçenekleriyle oynayabilecekler.

Rafine Sistemi Değişiklikleri – Öğelerin toplu halde RP’ye dönüştürülebilmesinin yanı sıra eskisi gibi aşamalı olarak yönetilebilmesini sağlayan daha elverişli bir rafine etme deneyimini de oyuncular iple çekebilir.
Yan Karakterler İçin Senaryo İlerlemesi – Neverwinter’da birden fazla karakteri olan oyuncular artık, bazı oyun sonu senaryoları için Signet of Patronage oluşturma seçeneğine sahip olacak. Bu, yan karakterlerin desteklenen senaryolarda çok daha hızlı ilerlemeleri için kullanılabilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!