-->
Gigantic’in Season of Souls’u Ölümcül Bir Hero ve İlk Yeni Haritayı Takdim Ediyor

Bugün, önde gelen ücretsiz çevrimiçi oyun yayıncısı Perfect World Europe ve geliştirici şirket Motiga, Gigantic’in tekinsiz bir güncellemesi olan Season of Souls’un çıkışını ilan etti. Habis savaşçı Ezren Ghal, ilk yeni harita Ember Grove ve profil ikonları, hero seçimi sırasında metin sohbeti ve daha fazlasını içeren başka yeni özellikleri müjdeleyerek, uçan gemisiyle geliyor. Ezren Ghal […]

21.10.2017 | ulasufuk

Bugün, önde gelen ücretsiz çevrimiçi oyun yayıncısı Perfect World Europe ve geliştirici şirket Motiga, Gigantic’in tekinsiz bir güncellemesi olan Season of Souls’un çıkışını ilan etti. Habis savaşçı Ezren Ghal, ilk yeni harita Ember Grove ve profil ikonları, hero seçimi sırasında metin sohbeti ve daha fazlasını içeren başka yeni özellikleri müjdeleyerek, uçan gemisiyle geliyor.

Ezren Ghal & Ember Grove için yapılan yeni Hero İnceleme videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=TlYtbUayZAw

Bugünün güncellemesiyle oyuncular, düşmanlarına hasar vermek, ruhlar toplayıp güçlü yeteneklerle takas etmek için nekromantik güçler taşıyan, orakçı Ezren Ghal’ı kontrol edebiliyorlar. Yeni hero, düşmanlarına karşı kahredici yetenek saldırıları olarak çevrilebilen ruhları çarpışmada toplayarak hasımlarının kaderini değiştirir. Gigantic’in arenalar serisine yeşil ve canlı bir savaş alanı ekleyen Ember Grove, bu şeytani güncellemenin zeminini oluşturuyor. Antik ve harabelerle dolu olan bu yeni harita diğer oyunculara karşı manevra üstünlüğü kazanmak için dikey olarak köşeler ve yarıklar sunuyor.

Tüm oyuncuların kendi hesap ikonunu seçebilmesinin yanı sıra kurucular artık statülerini özel ikonlarla gösterebiliyorlar. Metin sohbeti de hero seçimi aşamasına kadar genişletildi, böylece takımlar yapıları üzerine strateji yapabilecekler. Bu güncellemeyle gelen ek özellikler, Bot Match tavsiyesi ve Mağaza arayüzü güncellemelerini içeriyor. Ayrıca mağazada, Opulent Robes skini, renk varyasyonları ve habis yaratık üzerindeki ustalıklarıyla gösteriş yapmak isteyen oyuncular için Eternal skinler dahil, Ezren Ghal için bazı özelleştirme seçenekleri de şu anda mevcut.

Grim Repertoire sepetinin yanı sıra Season of Souls’un tüm skinleri ve içeriği satışta!

Gigantic’in basın içeriklerini buradan indirin: https://perfectworld.box.com/v/GiganticIntoSolitudeUpdate



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!