-->
World of Tanks Blitz ve Warhammer 40,000 Cadılar Bayramı İçin Bir Sürpriz Hazırlığında

Distopik bilim kurgu evreninden iki tank yeni bir evrene giriş mi yapıyor? World of Tanks Blitz siperlerinde geçtiğimiz günlerde yayılmaya başlayan bir söylentiye göre Cadılar Bayramında Warhammer 40.000 evreninden iki tank er meydanlarında boy göstermeye başlayacak. Bu tanklar neye benzeyecek, ne gibi özelikleri olacak? Bu detaylar için tankçıların biraz daha beklemeleri gerekiyor. Şu an için […]

26.09.2017 | ulasufuk

Distopik bilim kurgu evreninden iki tank yeni bir evrene giriş mi yapıyor?

World of Tanks Blitz siperlerinde geçtiğimiz günlerde yayılmaya başlayan bir söylentiye göre Cadılar Bayramında Warhammer 40.000 evreninden iki tank er meydanlarında boy göstermeye başlayacak. Bu tanklar neye benzeyecek, ne gibi özelikleri olacak? Bu detaylar için tankçıların biraz daha beklemeleri gerekiyor.

Şu an için söyleyebileceğimiz bu tankların İnsan İmparatorluğu içindeki Ultramarines chapter’ından bize göz kırpacak oldukları. Macragge’nin Şimşekleri adlı bu özel modda bir çok Space Marines Chapter’ı Macragge adında bir dünyada kafa kafaya gelecek.

Warhammer 40.000 dünyanın en başarılı masaüstü savaş oyunlarından biridir ve Games Workshop tarafından tasarlanmaktadır. Distopik bir bilim kurgu evreninde geçen Warhammer 40.000, oyunlar, kitaplar, çizgi romanlar ve çok daha fazlası aracılığıyla her geçen gün daha da zenginleşen öyküsüyle göz doldurmaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgiler için beklemede kalın.

YouTube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=gqzqVgvAxaw



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!