-->
World of Tanks Blitz Twister Kupası Finali Bu Yıl Minsk’te Gerçekleşecek

Dünyanın dört bir yanından en iyi dört takım, mobil dünyanın en iyi tankçısı olmak için yarışacak Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks Blitz için her yıl düzenlenen Twister Kupası finalleri için gerisayıma başladıklarını açıkladı. Bu yıl dünyanın dört bir yanından gelen en iyi dört World of Tanks Blitz takımı 11 Kasım’da Rusya’nın Minsk […]

11.09.2017 | ulasufuk

Dünyanın dört bir yanından en iyi dört takım, mobil dünyanın en iyi tankçısı olmak için yarışacak

Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks Blitz için her yıl düzenlenen Twister Kupası finalleri için gerisayıma başladıklarını açıkladı. Bu yıl dünyanın dört bir yanından gelen en iyi dört World of Tanks Blitz takımı 11 Kasım’da Rusya’nın Minsk şehrinde karşı karşıya gelerek 30.000 $ değerindeki ödül havuzundan pay almaya çalışacak.

Geçen yıl New york’ta düzenlenen finallerde Bağımsız Devletler Topluluğundan C4, kupayı almaya hak kazanan takım olmuştu. 2017 yılında ise kupa maçları bu kez World of Tanks Blitz’in ana vatanı olan Minsk’e taşınıyor.

Wargaming eSports Müdürü Daria Klimchuk kupayla ilgili görüşlerini, “eSports tarafındaki girişimlerimizle oyuncularımıza sadece birbirlerine değil tüm dünyaya en iyinin kendileri olduğunu kanıtlamaları için fırsatlar yaratmaya devam ediyoruz. 2016’nın Twister Kupası son derece heyecan verici geçti. Bu yılki kupanın da en az onun kadar kıran kırana geçmesini hedefliyoruz,” şeklinde dile getirdi.

Rusya, Avrupa Birliği, Amerika ve Asya olmak üzere dört bölgeye ayrılan kupada, takımların bir ay boyunca sürecek Twister Kupası kalifikasyon süreci Eylül’de başlayacak. Kupayla ilgili gelişmeler için World of Tanks Blitz’in resmi sosyal medya hesaplarını ve https://wotblitz.eu/tr/news/ adresini takip etmeyi unutmayın.

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=r4-sFgbtf6w



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.