-->
Wolfenstein II: The New Colossus – “No More Nazis!” Oynanış Fragmanı 2

Wolfenstein II: The New Colossus için yeni bir fragman çıktı. Naziler Amerika’yı ele geçirdi. Manhattan’ı çorak bir toprağa dönüştürdüler. New Orleans’a duvar ördüler ve insanları ve evleri yakıp yıkarak şehri sistematik bir şekilde temizliyorlar. Yüzsüzce şehrin sokaklarında geziniyor, istedikleri yere gidiyor, istediklerini alıyor ve insanlara istedikleri şekilde davranıyorlar. Fakat bu BJ Blazkowicz’in Amerika’sı değil. Birleşik […]

20.09.2017 | ulasufuk

Wolfenstein II: The New Colossus için yeni bir fragman çıktı.

Naziler Amerika’yı ele geçirdi. Manhattan’ı çorak bir toprağa dönüştürdüler. New Orleans’a duvar ördüler ve insanları ve evleri yakıp yıkarak şehri sistematik bir şekilde temizliyorlar. Yüzsüzce şehrin sokaklarında geziniyor, istedikleri yere gidiyor, istediklerini alıyor ve insanlara istedikleri şekilde davranıyorlar. Fakat bu BJ Blazkowicz’in Amerika’sı değil. Birleşik Devletler asla yıkılamayacak – özellikle BJ iş başında Direniş’i toplayıp ve devrimi ateşlerken. Wolfenstein II: The New Colossus’un son fragmanında Direniş’in Nazilere korku salışını izleyin.

Eleştirmenlerin beğenisini kazanan birinci şahıs nişancı oyunu Wolfenstein: The New Order’ın devamı Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim 2017’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa çıkacak.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!