-->
Warriors All-Stars inceleme

Mücadeleye Hazırmısınız.. Bu nedenle Koei Tecmo’nun Warriors oyunlarının çok çekici geldiğini; Binlerce rakibe karşı savaş istemeyip, gösterişli bir savaş yetenekleri sergileyerek onları parçalamayı kim istemiyor? Kesinlikle bundan hâlâ büyüdüm değilim ve yakın gelecekte Warriors All-Stars’tan hoşlanmadığım zamanlarda hizmet edeceğimi sanmıyorum. Kendi türünün ilk Warriors mash-up unvanını taşıyan Warriors All-Stars, 12’nin üzerinde franchise’tan oluşan bir karakter […]

14.09.2017 | ulasufuk

Mücadeleye Hazırmısınız..

Bu nedenle Koei Tecmo’nun Warriors oyunlarının çok çekici geldiğini; Binlerce rakibe karşı savaş istemeyip, gösterişli bir savaş yetenekleri sergileyerek onları parçalamayı kim istemiyor? Kesinlikle bundan hâlâ büyüdüm değilim ve yakın gelecekte Warriors All-Stars’tan hoşlanmadığım zamanlarda hizmet edeceğimi sanmıyorum.

Kendi türünün ilk Warriors mash-up unvanını taşıyan Warriors All-Stars, 12’nin üzerinde franchise’tan oluşan bir karakter dökümünü bir araya getiriyor; bunlardan bazıları Batı’da fazla aşina değiliz. Bununla birlikte, eğer Koei Tecmo’nun çıktısını hayranı iseniz, en az bir avucunu bulacaksınız;

 
;
&nbsp

Warriors All-Stars’a bir ve tek oyun modu dâhil ederseniz, başlangıçta her bir franchise’tan bir tane olmak üzere 12 karakterden birini seçeceksiniz. Parlak Nioh’dan William, Dead or Alive’den Kasumi ve Samurai Cats’tan Nobunyaga Oda var ancak birkaç oynamakla birlikte, oynarken takımınıza birçok karakter daha alabilir ve hatta onları kontrol altına alabilirsiniz. Aslında, 30’dan fazla karakter, genel olarak savaşmanız için, her biri kendi benzersiz hareket ve özel becerileri ile vardır.

Oyun her zamanki Hanedanı Savaşçıları şablonunu izler. Çok uzaklardaki topraklarda hikayeli kahramanlar olarak, insanlıkdışı hayvanlardan oluşan bir ırkın yaşadığı, çöküşün eşiğinde gizemli bir dünyaya çağrıldınız. Eve dönmenizin tek yolunun olağandışı bir baharı geri getirerek sorunlu topraklardan kurtulmanıza yardım etmek olduğunu ve üç önde gelen isim başlığının hepsinin bir sonraki hükümdar olmak için mücadele ettiğini görürsünüz, bunlardan birine yardımcı olmak için savaşmaya başlarsınız. hedef.

 

 

Savaş, düşmanları hızlı bir şekilde yenmek istediğinizde kullanışlı, kombinasyonlar ve bir ekran temizleme özel saldırı için birleştirilebilen standart ve ağır saldırılarla her zamanki gibi tanıdık. Warriors All-Stars’ın kendine özgü birkaç benzersiz sistemi var; bu da savaşı biraz daha hayali yapıyor.

Sadece savaşta bir karakteri doğrudan kontrol ederken, size çeşitli şekillerde yardım etmek için dört arkadaşa kadar sürebilirsiniz. Örneğin onları nihai bir isabet için getirerek yıkıcı bir açılımı uzatabilir veya benzersiz becerilerinden birini uygulamak için onları bir araya getirebilirsiniz. Onları, şiddetli bir duvar oluşturacak şekilde yan yana durup savaşmak için bile yapabilirsin.

Ayrıca, Musou Rush modunu etkinleştirerek sizi spot ışığına çıkarırken de sizi neşelendirirler. Musou Rush modundayken boş zamanlarınızda yüzlerce düşmanı acımasızca katletmenize izin vermek için zamanı yavaşlatarak, kilometre taşlarını öldürürken arkadaşlarınız hayranlıkla bakacak ve değerli ek saniyelerle size verecektir. Ve bittiğinde, şovmenlik için bir miktar altın ve deneyim kazanacaksın.

 

 

Her şeye rağmen, üsleri yakalamak ve ayak parmaklarına karşı kahramanları yenmek hala Warriors All-Stars’ın ekmeği ve tereyağı. Karakter atışlarının zekiceliği ve benzersiz oyun özelliklerinin zenginliği, ancak eylemi yeniden canlandırıyor ve yapılması gereken çok şey var.

Yaygın bir dünya haritası karşısında, altın, malzeme ve deneyim yanında yanınıza yeni katılacak yeni görevliler kazanmak için mücadele ederek çok çeşitli saha görevlerinde bulunabilir ve yapmalısınız. Elbette üstlenecek hikaye misyonları da vardır, ancak yeni karakterlerin kilidini açarak yeni dallanma yolları açabilir, hikayenin hikaye üzerindeki etkisini değiştirirsiniz.

Her büyük arsa sürüş savaşı arasında bir avuç saha görevini tamamladıktan sonra yaklaşık sekiz saatlik oynamamın ardından biten ilk Warriors All-Stars’ıma ulaştım. Warriors All-Stars, her biri kendi dallanma yollarına ve oyun oynamaları arasında taşınabilen zengin bir karakter gelişimine sahip üç hikaye dizisi izleyerek sizi 30 saatten fazla sürdürebilir.

 

 

Garip bir eksiklik gibi görünen Serbest Savaş modunun olmamasının yanı sıra, muhtemelen Warriors All-Stars’ın düşen tek yönü, oldukça gereksiz olduğunu düşünen Hero Card sistemidir. Deneyim kazanarak savaşçılarınızı her seviyeye çıkarabilir ve diğer karakterlerle bağ kurarak bazı özel avantajların kilidini açabilirsiniz, ancak kahraman kartları istatistiklerinizi daha da güçlendirmek ve ek bonuslar sağlamak için donatılabilir. Ne yazık ki, iyi Hero Kartları edinmek ve geliştirmek karmaşık ve çizilmiş bir süreçtir; çaba harcamaya değer değil gibi hisseden biri.

Bu eleştiri amacıyla Warriors All-Stars’ın PlayStation 4 ve PC versiyonlarını denedim. Her ikisi de aynı içeriğe ve özelliklere sahipler, ancak PlayStation 4 sürümü giriş niteliğindeki bir görevle sınırlı garip framerate sorunlarından büyük bir titizlikle performans sergilerken, PC sürümü daha temiz görselleri ve yüksek framerate sayesinde geri döneceğim.

Warriors All-Stars hızla en sevdiğim Warriors oyunu haline geldi. Büyük atış, çok miktarda içerik ve eşsiz oyun mekaniğinin çatlaması, tekrar eden doğasına rağmen eğlenceli bir oyun yapmak için bir araya geliyor. Yine de gülünç bir güç fantezi, ama bu sefer daha fazla renk, zekâ ve mizah ile. Bu onun yanlış adımlarına rağmen kitabımda birinciliğe dönüşüyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!