-->
Tomb of Annihilation Şimdi Xbox One & PlayStation 4 Platformlarında

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios, Neverwinter: Tomb of Annihilation’ın Xbox One and PlayStation®4 platformlarına çıktığını duyurdu. Ücretsiz Dungeons & Dragons MMORPG’nin bu tamamen yeni genişleme paketinde Forgotten Realms, oyuncuların dirilişini tehdit eden bir ölüm lanetinin pençesindedir. Tehlikeli Chult yarımadasında sahne bulan, oyuncuların Neverwinter’daki en son macerası, dinozorlarla dolu […]

14.09.2017 | ulasufuk

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios, Neverwinter: Tomb of Annihilation’ın Xbox One and PlayStation®4 platformlarına çıktığını duyurdu. Ücretsiz Dungeons & Dragons MMORPG’nin bu tamamen yeni genişleme paketinde Forgotten Realms, oyuncuların dirilişini tehdit eden bir ölüm lanetinin pençesindedir. Tehlikeli Chult yarımadasında sahne bulan, oyuncuların Neverwinter’daki en son macerası, dinozorlarla dolu yeni bir orman bölgesi, yaşayan ölülerle destansı dövüşler, yeni bir senaryo ve bir oyun-sonu zindanının yanı sıra canavar uzmanı Volothamp Geddarm’ı sunuyor.

Neverwinter: Tomb of Annihilation’ın çıkış videosunu izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=7dEAn_AiHPQ

Ölüm Laneti hikayesinin sonucunu takiben oyuncular, Chult’un merkezine giden, Soshenstar Nehri’ni keşfettikleri bir oyun-sonu senaryosunu açacaklar. Konsollar için tümüyle yeni olan senaryoda oyuncular, Soshenstar Nehri boyunca dolaşarak lanetin kaynağının izini sürerken Yuanti, yaşayan ölü ve dinozorları defetmeli. Bu yeni tehdide karşı Minsc, Boo, Celeste’in yanı sıra, beklenmedik bir müttefiki de içeren eski dostlar bir araya gelecekler.

Chult Ormanı ve Nyanzaru Limanı

Soshenstar Nehri Havzası’nı, ipuçlarını bulup Ölüm Laneti’nin izini sürerek keşfet, burada kol gezen dinozorlar ve ölümcül Yuan-tilerle dövüşler oyuncuları bekliyor. Oyuncular gizemli ülke Chult’taki yolculuklarının başında yeni sosyal merkez olan Nyanzaru Limanı tarafından karşılanıyor. Liman maceracılara sadece Chult’ın tehlikelerine karşı güvenlik değil, uzaklarda bir vatan da sunacak.

Dokuz Tanrı Mezarı Zindanı

Mangal yürekli tecrübeli maceracılar için bir oyun-sonu tecrübesi yayında. Bu zindan güçlü bosslar, kadim bulmacalar ve Neverwinter’da benzeri görülmemiş bir sınav sunuyor.

Volothamp Geddarm ile Canavar Avları

Meşhur Kaşif ve canavar otoritesi Chult’a gidiyor ve daha fazla gizemi ortaya çıkartmak için oyunculara yerel canavarların izini sürüp onları kataloglama fırsatı sunuyor.

Diğer özellikler

Ek bir çanta haznesi, özel PvP sıraları, dinozor binekler, destansı karşılaşmalar ve tekrarlanabilen maceralar şimdi yayında.

Neverwinter hızlı çarpışmalar ve epik zindanlar sunan ücretsiz bir MMORPG. Oyuncular devasa Neverwinter şehrini ve onu çevreleyen kırsal bölgeyi keşfederken Forgotten Realms’in simgesel şehrinin hareketli tarihini öğrenir ve şehrin birçok düşmanıyla savaşırlar. Neverwinter PC’de yayında, Xbox One (Xbox Live Gold* ile) ve PlayStation®4’da (PlayStation®Plus gerekmez) dijital olarak ücretsiz.

 *Xbox’da, Xbox Live Gold (ayrıca satılan) üyeliği gerekir.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!