-->
The Evil Within 2’den “Race Against Time” Fragmanı

Bethesdsa Softworks, The Evil Within 2 için “Race Against Time” isimli iki dakikalık yeni bir video yayınladı. The Evil Within 2’de acele etmeniz gerekiyor! Sebastian Castellanos olarak STEM kabusu içinde kızınızı bulmak ve tüm sistem çökmeye başlamadan önce onu kurtarmak için savaşırken, tahmin edemeyeceğiniz korkularla karşı karşıya kalacaksınız. Sokakta dolaşan korkunç yaratıkların üstüne bir de STEM’in içinde […]

14.09.2017 | ulasufuk

Bethesdsa Softworks, The Evil Within 2 için “Race Against Time” isimli iki dakikalık yeni bir video yayınladı.

The Evil Within 2’de acele etmeniz gerekiyor!

Sebastian Castellanos olarak STEM kabusu içinde kızınızı bulmak ve tüm sistem çökmeye başlamadan önce onu kurtarmak için savaşırken, tahmin edemeyeceğiniz korkularla karşı karşıya kalacaksınız. Sokakta dolaşan korkunç yaratıkların üstüne bir de STEM’in içinde korkunç evlerini kuran ve bu zayıf dünyayı kendi isteklerine göre yoğuran sapkın karakterler Stefano ve Theodore ile uğraşmak zorundasınız. Dünya tamamen yok olursa, Sebastian ve Lily için kaçacak yer kalmayacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!