-->
Seven Knights Kahramanları Lu Bu ve Kyrielle Tamamen Yenileniyor ve Güçleniyor

Mobil RPG Seven Knights için güncelleme zamanı Birbirinden renkli ve yetenekli oyun kahramanlarıyla dünyada büyük ilgi gören mobil RPG Seven Knights oyunundaki Lu Bu ve Kyrielle isimli kahramanlar tamamen yenileniyor ve yetenekleri artıyor. Tartarus oyun modu elle kontrolü destekliyor ve kahramanların dikkatle seçilmesi gerekiyor. Netmarble ayrıca oyunun 700’üncü günü etkinliği düzenleyerek oyuna giriş yapanlara hediyeler […]

16.09.2017 | ulasufuk

Mobil RPG Seven Knights için güncelleme zamanı


Birbirinden renkli ve yetenekli oyun kahramanlarıyla dünyada büyük ilgi gören mobil RPG Seven Knights oyunundaki Lu Bu ve Kyrielle isimli kahramanlar tamamen yenileniyor ve yetenekleri artıyor.

Tartarus oyun modu elle kontrolü destekliyor ve kahramanların dikkatle seçilmesi gerekiyor. Netmarble ayrıca oyunun 700’üncü günü etkinliği düzenleyerek oyuna giriş yapanlara hediyeler dağıtacak.

Netmarble Games, mobil RPG Seven Knights için özel kahramanlar Lu Bu ve Kyrielle’in yenilenmiş versiyonlarını duyurdu. Yeni güncellemede, Dört Lord’dan biri olan Lu Bu ve Asiler’den Kyrielle, yeniden düzenlenmiş yetenekleriyle geliyor.

Yenilenmiş halinde Lu Bu, çok daha güçlü pasif ve aktif yeteneklere sahip olacak; bunlardan biri de olasılık bazlı bir kanatma etkisi uygulayan aktif bir yetenek. Hayatta kalma yetenekleri geliştirilen Kyrielle ise, büyülü kahramanlara verilen bonus güçlendirmeler sayesinde büyülü kahraman destesinde yüksek bir sinerji etkisi sunacak.

Tartarus zindanı oyuncular için seçtikleri kahramanlarla savaşabilecekleri yeni bir oyun modu. Seven Knights otomatik çalışan yetenekler ile oynanıyor, ancak yeni güncelleme ile Tartarus oyun modunda oyuncular normal saldırıları ve yetenekleri kendileri yönetebiliyor.

Tartarus’da, 5’er kahraman içeren savaş ve yedek takımları için toplam 15 kahraman gerekiyor. Elle kontrolü destekleyen ve 3 takımla oynanan Tartarus içeriğinin, oyuncuların stratejik oyun tadını alabilecekleri ve Seven Knights’ın popüler içeriği olması bekleniyor.

Bunların yanında, dizilimi seviye sınırı 40’tan 60’a yükseldi. 41. seviyenin üzerindeki dizilimler de negatif etki kullanımı ve direnciyle ilgili yetenekler kazanacak.

Seven Knights ayrıca oyunun 700 güne ulaşmasının şerefine bir giriş etkinliği düzenleyecek. 7 Eylül -11 Ekim 2017 tarihleri arasındaki etkinlikte, Kudretli Normal Kahraman Seçici, 4 Yıldız Asiler Seçici, Yakut ve 4 Yıldız Ürkütücü Arkadaşlar Maskot Seçici gibi oyun içi hediyeler verilecek.

Dünya çapında son derece popüler olan Seven Knights, 500’ün üzerinde farklı karakter biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG’dir.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!