-->
Motiga “Into Solitude” Güncellemesiyle Çığır Açan Kahramanı Yayınlıyor

Önde gelen ücretsiz çevrimiçi oyun yayıncısı Perfect World Entertainment ve geliştirici şirket Motiga, bugün Gigantic‘in yeni, monk temalı güncellemesi Into Solitude’un çıkışını duyurdular. Stratejik kahraman nişancısının en yeni içeriği, iki yeni yaratık ve, güçlü zemin saldırılarıyla bölgeyi şekillendirerek savaş meydanına hakim olan, sarsıcı kahraman Rutger’i içeriyor. Bugünkü güncellemeyle birlikte Gigantic iki heyecan verici mihenk taşını […]

14.09.2017 | ulasufuk

Önde gelen ücretsiz çevrimiçi oyun yayıncısı Perfect World Entertainment ve geliştirici şirket Motiga, bugün Gigantic‘in yeni, monk temalı güncellemesi Into Solitude’un çıkışını duyurdular. Stratejik kahraman nişancısının en yeni içeriği, iki yeni yaratık ve, güçlü zemin saldırılarıyla bölgeyi şekillendirerek savaş meydanına hakim olan, sarsıcı kahraman Rutger’i içeriyor. Bugünkü güncellemeyle birlikte Gigantic iki heyecan verici mihenk taşını kutluyor – ilk olarak, oyun şu anda Steam, Arc, Xbox One ve Windows 10’de iki milyonu aşan oyuncuya sahip, ikincisi de bugün Gigantic’in ilk Rusça tercüme genişleme paketine damga vuruyor.

Bugünkü güncellemenin yayınlanmasıyla oyuncular savaş meydanına, kayalık düzlemlerin ve dağların kadim, ve ağır zırhlı bekçisi Rutger olarak çıkabilecekler. Bu tank/kontrol karışımı, güçlü darbeleriyle düşmanlarını dövebilir ve delinmez kaya duvarlar çağırarak savaş meydanını yeniden şekillendirebilir. Bu kahramanı öğrenip onda ustalaşmaya çalışan oyuncular için renk varyasyonları, monk temalı skinler ve Eternal Light silah skini dahil, Rutger için bazı özelleştirme seçenekleri mağazada mevcut.

Rutger için yapılan yeni, kahraman değerlendirmesini izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=Nr_EHlnEoLY

Aydınlanma arayışındaki diğer kahramanlar için yeni, monk temalı skinler ve iki yeni yaratık varyasyonu olan Stone Cerberus ve Riftborn Cyclops dahil, Into Solitude için olan yeni skinler ve içerik, Eylül ayı boyunca her hafta yayınlanmaya devam edecek.

19 Eylül

  • Stone Cerberus – Yaşayan kayadan bir nöbetçi olan Stone Cerberus, tüylü akrabalarından önemli ölçüde daha güçlüdür, bu da düşmanların onun hırçın yakın dövüş saldırılarına karşı koymasını zorlaştırır.
  • Wu için yeni Skinler – Oyunun yüzergezer dövüşçüsü Wu’nun fanları, onun Master Wei ile tapınakta geçirdiği süreden ilham alan 3 skininden faydalanır.

26 Eylül

  • Riftborn Cyclops Rift’in büyüsüyle kutsanmış olan Riftborn Cyclops, büyüyü düşmanlarını hareketsiz kılmak ve sadece müttefiklerinin geçebildiği yarı saydam duvarlar çağırmak için kullanır.
  • Uncle Sven için yeni skinler – Uncle Sven “çiçek gücü” yaşam tarzını benimsemiştir. Oyuncular, iksir atıcı vahşi simyacı için olan üç yeni, çiçek temalı skini mağazada bulabilirler.

3 Ekim

  • Charnok için yeni Skinler – Büyücü olmadan önce Charnok, Alev Müridi olarak yetiştirilmişti. Oyuncular Drakkor’un aşmak zorunda kaldığı ateş sınavlarından esinlenmiş üç yeni skini bulabilirler.

Gigantic, Motiga’nın geliştirdiği ücretsiz bir strateji kahraman nişancı oyunudur. Müthiş bir şekilde tasarlanmış, huzurlu ve cezbedici Gigantic, beş kişilik takımları ve onların devasa Muhafızlarını, çeşitli haritalardaki epik savaşlarda karşılaştırıyor. Oyuncuların rakip Muhafızı yenmek için birlikte çalışıp büyü, tüfek ve kılıçlarla durmaksızın savaştıkları bir atmosfer yaratmak için oyun, şiddetli çarpışmayla hızlı strateji ve beceriyi birleştiriyor.

Gigantic hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin: www.GoGigantic.com.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!