-->
Marvel vs. Capcom: Infinite, Playstation 4, Xbox One ve PC’de Çıktı

Sonsuz Güç İçin Savaş Başladı, Marvel vs. Capcom: Infinite, Playstation 4, Xbox One ve PC’de Çıktı Video oyunlarının önde gelen yapımcı ve dağıtımcısı Capcom, aksiyon-dövüş oyunu serisi MARVEL VS. CAPCOM®: INFINITE’i çıkardı. Bir çok zorlu tek oyuncu ve çok oyunculu oynanış seçenekleriyle oyuncuların Marvel ve Capcom evreninde en sevdikleri 30 karakterden istediklerini seçebilecekleri çılgın ve eğlenceli […]

20.09.2017 | ulasufuk

Sonsuz Güç İçin Savaş Başladı, Marvel vs. Capcom: Infinite, Playstation 4, Xbox One ve PC’de Çıktı

Video oyunlarının önde gelen yapımcı ve dağıtımcısı Capcom, aksiyon-dövüş oyunu serisi MARVEL VS. CAPCOM®: INFINITE’i çıkardı. Bir çok zorlu tek oyuncu ve çok oyunculu oynanış seçenekleriyle oyuncuların Marvel ve Capcom evreninde en sevdikleri 30 karakterden istediklerini seçebilecekleri çılgın ve eğlenceli serinin yeni oyunu çıktı. MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Windows PC için Kuzey Amerika ve Avrupa’da oynanabilir.

MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE  robotik kötü karakterler Ultron ve Sigma’nın birleşimi Ultron Sigma’yı Marvel ve Capcom dünyasındaki biyolojik yaşamı yok etmelerine engel olmak için oyuncuları her iki evrende bir araya getirerek vahşet dolu bir savaşın ortasına bırakacağı heyecan verici bir tecrübe sunuyor. Sinematik hikayenin yanı sıra, oyuncular yeteneklerini Training, Mission ve Arcade modu gibi çeşitli tek oyuncu modlarında deneyebilecekler. Online modlar, sıralama maçları, küresel skor listeleri ve online izleyici lobi modları genel tecrübeyi daha da arttıracak.

MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE dünyasındaki tüm aksiyon yeni fakat benzer bir ortamda yer alıyor çünkü Marvel ve Capcom evrenindeki meşhur lokasyonlar Ultron Sigma’nın hain planının bir parçası olarak bir araya geliyor. İki şirket arasında ortak bir vizyon ile yaratılan oyunda 2v2 takım maçları ve altı oyun değiştirici Infinity Taşları’ndan birinin gücünden yararlanma yeteneği bulunuyor.

MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE standart versiyonu fiziksel ve dijital olarak Avrupa’da PlayStation 4, Xbox One ve Windows PC’de oynanabilir. Deluxe versiyonunda ana oyunla birlikte Sigma, Black Panther, Monster Hunter, Venom, Winter Soldier ve Black Widow içeren 2017 Character Pass bulunuyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz