-->
Dünyanın “En Cool” Hayal Karakteri Batman GameX 2017’de

Dünyanın en büyük oyun firması Tencent Games ile anlaşma sağlayan İninal, Türkiye’yi ve tüm dünyayı kasıp kavuran “Arena of Valor” oyununa özel tasarladığı birbirinden güzel ödeme kartlarıyla 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alacak. Dünya genelinde Honor of Kings […]

11.09.2017 | ulasufuk

Dünyanın en büyük oyun firması Tencent Games ile anlaşma sağlayan İninal, Türkiye’yi ve tüm dünyayı kasıp kavuran “Arena of Valor” oyununa özel tasarladığı birbirinden güzel ödeme kartlarıyla 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alacak.

Dünya genelinde Honor of Kings adıyla bilinen ve Ağustos 2017’den itibaren Arena of Valor olarak Avrupa lansmanı yapılan oyun, iOS ve Android platformlarında Mobil Moba oyunu olarak tercih ediliyor.

Özel karakter tasarımlarına sahip olacak İninal kartlar, oyunda yer alan Batman karakterine de can veriyor. GameX’e özel olarak hazırlanan muhteşem bir Batman cosplayi ile birlikte sunulacak olan Batman’e özgü tasarıma sahip ininal kartlar ilk defa bir etkinlikte oyun severler ile buluşacak.

Batman hayranları, birbirinden özel etkinlik ve turnuvaların yer alacağı İninal standına uğrayıp iyi bir oyuncu olduğunuzu göstererek Batman tasarımlı İninal kartlara sahip olabilecek ve Batman ile fotoğraf çektirebilecekler.

Eğlenceli aktivitelerin, oyun ve eğlence dünyasının lider firmalarının yer aldığı GameX 2017’ye katılmak isteyenler, günlük 10 TL’ye veya kombine olarak 4 gün için 30 TL’ye satışa sunulan biletlerini www.gamex.com.tr ve www.biletino.com ile fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler. İş Bankası Maximum Kart ile alınacak online ziyaretçi biletleri %50 indirimli olacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.