-->
Call of Duty: WWII – Hikaye Fragmanı

Call of Duty: WWII, tarihteki en büyük amfibi saldırılardan biri olan D-Day’da ilk kez muharebe tecrübesi yaşayan ABD Birinci Piyade Bölümü’ndeki genç er Ronald “Red” Daniels’ın hikayesini anlatıyor. Normandiya sahilinde hayatta kaldıktan sonra, Red ve ekibi Avrupa’ya doğru yol alacak, Hürtgen Ormanı ve Bulge Savaşı gibi ikonik savaş yerlerinde düşmanla karşılaşarak Almanya’ya gidecekler. Yolculuk 3 […]

20.09.2017 | ulasufuk

Call of Duty: WWII, tarihteki en büyük amfibi saldırılardan biri olan D-Day’da ilk kez muharebe tecrübesi yaşayan ABD Birinci Piyade Bölümü’ndeki genç er Ronald “Red” Daniels’ın hikayesini anlatıyor. Normandiya sahilinde hayatta kaldıktan sonra, Red ve ekibi Avrupa’ya doğru yol alacak, Hürtgen Ormanı ve Bulge Savaşı gibi ikonik savaş yerlerinde düşmanla karşılaşarak Almanya’ya gidecekler. Yolculuk 3 Kasım’da başlıyor.

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!